Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší karty FC 24: s čím se hráčům nejvíce daří?

11. 10. 2023 | 16:30 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Chceš se ukázat na MČR FC 24 powered by Hyundai, nebo jen dosáhnout dobrého výsledku ve víkendové lize, ale nevíš, koho nasadit do svého mančaftu v Ultimate Teamu? Odpovědi komunity na to, kdo je nejdůležitější hráč z týmů jednotlivých gamerů, by ti mohly pomoci. A žádná karta nestojí víc než 50 000 mincí.
The Loadout
The Loadout
Zdroj: EA Sports

Alex Morgan - 89

Cena (všechny ceny na cross-platform k 11. říjnu): 38 000 mincí

Nejčastější a „nejlajkovanější“ odpověď v diskuzi na Redditu. Americká útočnice je, stejně jako všechny další fotbalistky, v Ultimate Team vůbec poprvé. A hned se zařadila mezi nejlepší karty. Alespoň tak to vidí samotní hráči. Jako důležitý prvek zmiňují Playstyle+ na umístěné střely. Velkým plusem je i perfektní slabá noha.

Registruj se do druhé kvalifikace Hyundai MČR FC 24 powered by Hyundai!

Karim Benzema - 90

Cena: 36 000 mincí

Francouzský útočník sice odešel z Realu Madrid a evropském fotbale už se nepohybuje, v týmech FC 24 ale řádí dál. „Dá gól ze všeho, odkudkoli,“ shodli se diskutující. A přitom není vůbec drahý, může se chlubit 4*/4* a stejným Playstylem jako Alex Morgan. Velice dobrá volba na hrot útoku.

Harry Kane - 90

Cena: 35 500 mincí

Svůj domov změnil během letního přestupového období také Harry Kane. Anglický útočník není jeden z nejrychlejších, podobá se v tomto ohledu Karimu Benzemovi. Jenže stejně jako francouzský kolega má téměř bezchybnou střelu. Střílí jeden gól za druhým, jeho lengthy styl běhu je dalším bonusem.

Přihlas se do turnaje!

POTM James Maddison - 86

Cena SBC: 50 000 mincí

Jedno z prvních SBC letošního ročníku. James Maddison rozjel své angažmá v Tottenhamu ideálně a vysloužil si svými výkony ocenění za nejlepšího hráče měsíce září. Kde vidí hráči FC 24 jeho největší přednosti? Přímé volné kopy, centry, rohy a vlastně jakékoli přihrávky. Na pozici 10 skvělý fotbalista do vašeho Ultimate Teamu.

Joshua Kimmich - 88

Cena: 17 500 mincí

Možná trochu překvapivá volba. Německý fotbalista ale má mít v jedenáctce velice konkrétní roli. V rozestavení, ve kterém se hraje na tři stopery, stojí na pravé straně. Je kvalitní dozadu, největší předností jsou ale přihrávky. Když soupeř hraje ve vysokém pressingu, dokáže rozdávat luxusní míče.

Selma Bacha - 86

Cena: 42 000 mincí

Druhá žena ve výběru. Francouzská fotbalistka se prohání na levé straně, může hráč na pozici LB/LWB/LW. „Může pobíhat u šestnáctky soupeře, posílat centry s Playstyle+ a při protiútoku už bude čekat na pravé křídlo protihráče na půlící čáře. Je všude, tvrdě bojuje a dobře dribluje. Ideální křídelní nebo útočný obránce,“ nemůže si Bachu vynachválit jeden z hráčů.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).