Přejít k hlavnímu obsahu

Učitel vyhozen kvůli streamům na Twitchi. Nahlásili ho bývalí spoluhráči

14. 10. 2023 | 12:37 Twitch
Streamer dostal výpověď z práce poté, co jeho bývalí spoluhráči rozeslali klipy z Twitche po škole, kde učil. Snažil se odlišit svoji práci od streamování, v současné době už se však nemusí snažit, protože byl vyhozen. Komunita včetně jeho samotného s údivem tvrdí, že nic nezákonného, kvůli čemu by měl dostat „padáka“, neudělal.
Dostal výpověď z práce kvůli klipům z Twitche.
Dostal výpověď z práce kvůli klipům z Twitche.
Zdroj: Reddit.com

Blue_Squadron, učitel streamující na platformě Twitch, dostal velkou životní ránu. Po nepěkném opuštění své gildy se mu jeho bývalí spoluhráči pomstili. Rozeslali totiž videa a klipy z jeho streamu ve škole, ve které učil. Dostali se k nim samozřejmě jak studenti, tak učitelé, což způsobilo obrovský rozruch. Streamer dostal následně vyhazov.

Kontroverzí kolem streamerů se v současné době vytváří čím dál tím více, tento případ je trochu odlišný od všech předchozích. V tomto případě vyhrocená kontroverze reálně vyústila v propuštění z práce. Ačkoliv streamer i komunita tvrdí, že Blue_Squadron neudělal nic tak hrozného, vedení školy to zřejmě vidí jinak.

Streamer nakonec vydal i video, ve kterém ukázal svojí stranu mince. Jednalo se o MMORPG hru Black Desert Online, kde měl rozdílné názory se svoji gildou, ze které byl následně vyloučen. „Tím, že jsem odešel, situace neskončila. Členové tohoto cechu rozeslali klipy a videa mým studentům a učitelům, načež mě ze školy vyhodili,“ podělil se streamer s podrobnějšími informacemi během svého živého vysílání na Twitchi.

Komunita nesouhlasí s rozhodnutím vedení školy, protože si myslí, že streamer se nedopustil ničeho, za co by měl být z práce propuštěn. „Jsem si vědom barvitých výrazů a na školní prostředí pochybného chování. Proto jsem se snažil tyto mé dva „životy“ od sebe oddělit jak jen to jde. Nemyslím si ale, že jsem udělal něco, za co bych měl být vyhozen z práce,“ prohlásil na závěr.

Zdroj: Gamerant.com
Štítky: streamer, Twitch