Přejít k hlavnímu obsahu

Další turnaje čekají jen na tebe. Samsung MČSR pokračuje v třetí online sérii

19. 10. 2023 | 07:41 Wild Rift MČR mobile
Samsung MČSR ve hře Wild Rift pokračuje poslední říjnovou online sérií. Boje o nejlepší osmičku jsou hodně vyrovnané, tak se pojď ukázat na jednu z dalších otevřených kvalifikací!
Samsung MČSR ve Wild Riftu
Samsung MČSR ve Wild Riftu
Zdroj: PLAYzone

Letošní sezóna Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách se skládá ze tří offline soutěží a tří online turnajových sérií. Dvě už máme za sebou a než se podíváme do Prahy, zbývá odehrát tu třetí.

Na čele celkového pořadí se od začátku ročníku drží Patrik „Patres“ Křešťák, který po triumfu v Nitře ovládl obě online série. O druhé místo se aktuálně dělí Daniel „Gnarmut“ Červenka a Lukáš „Unlucky“ Strýhal.

Měsíc říjen patří online sériím, takže pokud jsi vynechal dosavadní turnaje, tento týden už stejnou chybu nedělej! Hraje se totiž v pohodlí domova, letos pouze jako 1v1, nikoliv v týmech, tak se těšíme na tvou účast!

DatumTurnaj
Úterý 17. října od 18:001. kvalifikace
Čtvrtek 19. října od 18:002. kvalifikace
Pátek 20. října od 18:00Finále série
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.