Přejít k hlavnímu obsahu

Žebříček FC 24 vede cheater. Přijde reakce od EA Sports?

17. 10. 2023 | 17:35 EA SPORTS FC 24 Kauza
Problémy s podvodníky v EA Sports FC 24 pokračují. V drtivé většině případů stojí za podobnými problémy hráči na počítači. A právě jeden takový teď vévodí tabulce Division Rivals. Na fakt, že průběžné pořadí vede cheater, upozornil na sociální síti X známý tvůrce obsahu Krasi.
Žebříček FC 24 vede cheater. Přijde reakce od EA Sports?
Žebříček FC 24 vede cheater. Přijde reakce od EA Sports?
Zdroj: Twitter Krasi/EA Sports

Většina hráčů to vyřeší vypnutím cross-playe, jsou ale i tací, kteří se postaví hráčům na počítači a chtějí s nimi srovnat síly. To se ale nemusí vždycky vyplatit, jak již bylo naznačeno. Můžete pak narazit na světovou jedničku v Division Rivals, která má sice tým k ničemu, ale jeho cheaty stačí na vrchol.

Jak takový zápas proti hráči s přezdívkou Kresor90 probíhá? Při napojování do utkání vidí hráči velice průměrnou jedenáctku, jež připomíná spíše dolní divize. Po několika herních minutách se ale přes obrazovku začnou pohybovat zelené a bílé pruhy. Nakonec spadnutí hry a nahlášení chyby.

Cheater zapíše výhru, jeho soupeř má smůlu - prohrál. A nezáleží na skóre, glitch funguje i když „poctivý“ hráč vyhrává, jak je vidět na videu od Krasiho. Cheater si vstřelí vlastní gól a začíná to zase. Pruhy, chyba, konec.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).