Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi představují novou posilu. Ze Slavie přichází Adulackk

17. 10. 2023 | 18:08 EA SPORTS FC 24 Přestup
Jablonec, Slavia, Sampi. Taková je cesta Adama „Adulackk“ Hodiny. Mladý hráč EA Sports FC 24 po roce ukončil angažmá ve Slavii a podepsal s esportovou organizací českého fotbalisty Jakuba Jankta. V týmu doplňuje Michala „Mrkyy“ Mrkose, který si ale dává pauzu od hraní.
Adam „Adulackk“ Hodina
Adam „Adulackk“ Hodina
Zdroj: Sampi (s povolením)

Bude to pro Adulackka po delší době nová pozice. Po svém boku totiž nebude mít bývalého týmového parťáka Josefa „Peposlav“ Uxu. S ním působil v Jablonci i ve Slavii, teď se jejich cesty rozchází. Adulackk jde do Sampi, Peposlav řeší po konci v pražském klubu další angažmá.

První šancí se ukázat v novém dresu bude pro Adama Hodinu uzavřená kvalifikace MČR FC 24 powered by Hyundai. Na ní se ukáže nejlepší šestnáctka domácí scény. Adulackk nebude mít vůbec jednoduchou skupinu, utká se s čerstvým slávistou Lukášem „T9Laky“ Pourem, Mariem „MarioOoso99“ Gumbreštem a Filipem „UNiTY_Vana“ Vanckem. Uzavřená kvalifikace FC Brno powered by Hyundai je na programu v sobotu 21. října.

„Adulackk na začátek nové éry doplňuje v naší EAFC sekci Mrkyyho, který ovšem na vlastní žádost z osobních důvodů přerušil svou aktivní hráčskou činnost. Jakmile bude vše ready, tak se naplno vrátí a společně s Adamem vytvoří parádní duo, které bude naše černo-bílo-modré barvy hájit a hrdě reprezentovat,“ stojí v prohlášení Sampi.

Adam "Adulackk" Hodina
Adam "Adulackk" Hodina
: Sampi (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).