Přejít k hlavnímu obsahu

POZOR : Snoopy vrací úder !

17. 9. 2008 | 08:23
Ano je tomu tak, s velkou radostí Vám oznamuji, že tento, pro mě velkoklub, pod vedením Otakara Daňka vrací úder. Je tomu pouhý den, co jsem psal o tom, že se bývalá sekce pod vedením Duchoňe rozhodla přejít "za lepším" do konkurenčního klubu nEophyte. O tom, zda je zázemí v tomto klubu lepší by se dle mého spekulovalo hodiny a hodiny a nakonec bez výsledně. Otakar Daněk vybudoval něco ojedinělého, anglicky bychom jeho práci nazvali unique, a ve své práci hodlá pokračovat. Chce to hodně úsilí a pevné nervy, pokračovat ve svém díle po takové zkušenosti. Zkrátka, nikdy se nikomu nezavděčíte. I když vše není super trooper se vší parádou a zlatem, je tu snad nějaké citové pouto, nemám pravdu ?
Výchozí obrázek

Ano je tomu tak, s velkou radostí Vám oznamuji, že tento, pro mě velkoklub, pod vedením Otakara Daňka vrací úder. Je tomu pouhý den, co jsem psal o tom, že se bývalá sekce pod vedením Duchoňe rozhodla přejít "za lepším" do konkurenčního klubu nEophyte. O tom, zda je zázemí v tomto klubu lepší by se dle mého spekulovalo hodiny a hodiny a nakonec bez výsledně. Otakar Daněk vybudoval něco ojedinělého, anglicky bychom jeho práci nazvali unique, a ve své práci hodlá pokračovat. Chce to hodně úsilí a pevné nervy, pokračovat ve svém díle po takové zkušenosti. Zkrátka, nikdy se nikomu nezavděčíte. I když vše není super trooper se vší parádou a zlatem, je tu snad nějaké citové pouto, nemám pravdu ?

Bohužel nemám, bývalá sekce je toho důkazem. Progaming bych nazval stejně jako život, jenž je bahno a jen swině v něm umí chodit. Každý musí být občas tou zmiňovanou swiní, aby se mu dostalo to pomyslné všechno. Nechci touto novinkou nikterak podkopávat bývalému celku nohy. Jejich rozhodnutí většina z Vás určitě bere za samozřejmé. Berte tedy má slova, jako můj názor, který jsem chtěl blogově předat světu. Myslím si, že všichni Vám to přejí, ale víc přejí majiteli diskutovaného klubu, aby za Vás sehnal adekvátní náhradu, která bude disponovat podobnými výsledky. A pro vás, kteří tento článek čtete mám dobrou zprávu. Sehnal ! Výstižně popsaná radost z úlovku.

Dočetl jsem se o zklamání vedoucího projektu SnoopY, přečetl jsem si vyjádření bývalého kapitána týmu Duchoňě a chtěl jsem okno zavřít. novinky zavřít. Ale řekl jsem si, že si přečtu i další z otázek a odpovědí, které si autor novinky na Otika připravil. Byl jsem velmi potěšen, že jsem na návštěvností přeplněném webu, jenž vlastní eSuba četl opět novinku, která mě v těchto chladných dnech dokázala zahřát a potěšit. Autor zjišťoval, zda se nepříliš známý hráč kicko neobohatil o předtag SnoopY čistě z chuti.

Daněk vše uvedl na pravou míru a to, že Jan Čermák, přezdívající se kicko je součástí sestavy old school týmu, jenž bude hrát pod tímto tagem po boku druhé hlavní sekce. Novou sekcí SnoopY se nakonec stal bývalý tým inSports Prague o němž nedávno byla řeč ve spojitosti s přestupem Michal Břouška, jenž si říka trunk z klubu nEophyte. Břoušek odehrál podle slov vedoucího sekce inSports několik zápasů a oznámil, že ho hra přestává bavit a že končí. Tuto situaci museli kluci z tehdejších inSports nějak vyřešit, jelikož se blíží WGT. Nakonec se rozhodli angažovat Vladimíra Stesku, jenž hrál naposledy v dresu illusion pictures esports teamu.

Přestup potvrdil i Jakub Dvořák, nebo-li skywalker a to se slovy : "Po dlouhém pátrání po pátém hráči, jsme po rozpadu nEophyte mysleli, že jsme problém vyřešili. Přidal se k nám trunk, velice zkušený hráč, ale situace nebyla tak růžová, jak jsme doufali a trunk po pár zápasech oznámil, že ho hra přestává bavit a odešel. Tak jsme vsadili na divokou kartu a vzali eniho, vzápětí jsem kontaktoval otika a chtěl se s ním dohodnout na angažmá. Otik okamžitě souhlasil a vzal nás pod svá křídla, teď se budeme co nejvíce soustředit na WGT. Doufáme, že se nám podaří a že zázemí u SnoopY bude kvalitní a bez problemů."

Nyní se podíváme na rozhovor s výše uvedeným majitelem Snoopy, který zpracoval autor novinky a člen redakce eSuby Petr Duda, zvaný Dudis.

Ahoj Otiku, jaké jsou tvé pocity po odchodu této úspěšné sekce?
Tak tedy pocity, jaké jsem měl při řešení této situace: Skoro bych se přiznal, že jsem měl „slzy“ v očích a padlo na to několik panáků whisky... Byl jsem na jednu stranu neuvěřitelně smutný, na druhou hrdý, že se konečně něco děje. Myslel jsem, že kluci vědí o čem SnoopY jsou, a že jasně řeknou "NE," máme vše co chceme, jsme lepší než vy... atd atd atd... zklamání.

S týmem si trávil hodně času, vydal jsi se s nimi na zahraniční lanky. Pomyslel si někdy na to, že by ti sekce utekla?
Nikdy jsem si takovou otázku ani nepřipustil - vše vždy bylo jasné...

Znamenali pro tebe kluci něco více než hráči?
Tak byli jsme rodina, s Kingem jsme team vlastně založili, byla to naše myšlenka... A vše ostatní, celý vývoj teamu byl nádherný a doufám, že se to bude dařit i nadále.

V rozhovoru na nEophyte reptisimo odpovídá, že před dvěma měsíci už byli rozhodnuti přijmout nabídku z nEophyte. Věděl jsi o tom?
Nevěděl - jediné, co jsem řešil, bylo, že se mi dreader sem tam zmínil, že dostal nabídku od nEph, ale že SnoopY jsou SnoopY a tam by nikdy nešel... (pozn. red. dreader měl údajně jen jednu nabidku a to nahradit hráče, kteří odešli a tým SnoopY byl kontaktován už v předešlé době jednou.)

Podle vyjádření paradoxe si měl možnost jít s týmem. Proč si toho nevyužil?
Protože v tom vidím jedinou věc - využití mladých klučinů a zneužití jejich snů pro své vlastní potřeby jakožto konec sezóny a oni bez úspěchů na krku, skandál tzn. Musí rychle po někom sáhnout, kdo je vytáhl z5 a pomohl udržet partnery, smlouvy apod. Co bude dál si ti zběhlejší jistě dokážou představit - já bych řekl brzký konec. Mohl jsem jít s klukama do nEph jako manager sekce - ale já to odmítl, protože pro mě nemá jméno nEph vetší váhu než jméno SnoopY, pro které jsem potil "krev".

Co bude teď se SnoopY?
Co by bylo, pojedeme dál - po tomto přestupu jsem se setkal s mnoha různými názory a to většinou kritických na stranu kluků, jakože kudla do zad apod. Já to tak neberu, je to jejich volba a držím jim palce, mám je rád, ale je konec a nedá se nic dělat. Každopádně máme spoustu nabídek - jak pro CoD tak i CS sekce, je to jen otázka času, kdy to vše bude zase v pohodě a my budeme brázdit On-line světem v plné síle. Všem, co mě podporují samozřejmě děkuju, moc to potěší, že se najdou stejní blázni jako jsem já :o) bude to dřina, ale kamarádů je hodně a SnoopY pojedou DÁL!

Podle xfire už jste si našli nový tým, ve kterém figuruje podle xfire méně známý hráč kicko. Můžeš nám k tomu něco říct?
Tak našli i nenašli… I když za chvíli to bude jasné tak nebudu nic tajit - pod křídla SnoopY přechází CoD4 sekce inSports. Dál jsem si pro radost založil oldschool sekci CoD4 sestava : Otik, Falen, mattua, Egoist a Kicko. No a další sekce jako CSko a C:SSko apod. jsou na cestě, určitě je se na co v našich barvách těšit…

Díky za rozhovor, přeji ti vše nejlepší se svým týmem a ať to dotáhneš co nejdále. Na závěr můžeš říci vše, co máš na srdci.
Závěrem bych chtěl poděkovat za tento rozhovor, snad to osvětlilo můj pohled na věc. Klukům přeju jen to nej v novém působišti a všem, co nám fandí, ať fandí dál, protože dokud budu moci já, budou moci i SnoopY.

Na úplný závěr si představíme členy obou sekcí, jenž budou v nádcházejících obdobích hájit čest bílého psa a klubu SnoopY, kterým přeji hodně štěstí.

 

 

Sestavy. COD 4 :
Česko Jakub "skywalker" DvořákČesko Otakar "Otik" Daněk
Česko Ladislav "park89" ZimovjanČesko Tomáš "Falen" Locker
Česko Tomáš "bahn1k" KaprasČesko Matouš "mattua" Kubáček
Česko Vladimír "eni" SteskaČesko Radek "EgoisT" Polák
Česko Stanislav "enjOik" HedešČesko Jan "kicko" Čermák
pozn. old school

 

Zdroj: www.esuba.eu