Přejít k hlavnímu obsahu

Trable Blizzardu. Druhá sezóna se zpožděním, trailer spíš bavil chybami

18. 10. 2023 | 16:46 Gaming
Vstup druhé sezóny do hry Diablo 4 se příliš nevydařil. Titul se již od svého vydání potýká se spoustou technických problémů a druhá sezóna není výjimkou. Bohužel pro fanoušky způsobily vzniklé problémy odsunutí oficiálního vydání. A trailer, který měl fanoušky navnadit, se stal terčem posměchu.
Vydání sezóny 2 v Diablu IV bylo pozastaveno
Vydání sezóny 2 v Diablu IV bylo pozastaveno
Zdroj: Twitter.com

Ačkoliv se společnosti Blizzard povedlo (na první pohled úspěšně) spustit novou upíří sezónu s názvem Season of Blood ve hře Diablo 4, vydání museli vývojáři nakonec o několik dnů posunout. Od začátku se totiž hra potýkala především s problémy s battle passem, odměnami za sezónu a dalšími technickými problémy. 

Nejen, že se po spuštění nedalo propojit napříč platformami,  někteří s hráčů se dokonce chlubili na Redditu tím, že dostali prémiový battle pass zcela zdarma. Také to vedlo k odložení oficiálního spuštění druhé sezóny na neurčito. Fanoušci doufají, že se bude jednat o dny.

Nespočet hráčů zaplavilo společnost Blizzard oznámeními o nefunkčnosti nové sezónní aktualizace Diabla 4. „Pracuje se na tom, prosíme o strpení,“ napsalo zákaznické centrum. Hráči a fanoušci si na velkou aktualizaci budou muset ještě chvíli počkat. 

Samotná hra se s technickými problémy potýkala už od červnového vydání. Ačkoliv se uvedení na trh vskutku vydařilo a fanoušci si ho chválili, samotná vyváženost postav, předmětů a monetizace byla prudce kritizována. Od začátku tak Blizzard nepřetržitě pracuje na vylepšení zpětné vazby a přiblížení hry svým fanouškům.

K Season of Blood byl vydán i trailer, který ukazuje vylepšení a změny. Jak ale správně upozornil Raxxanterax, je v něm spousta až nepochopitelných chyb.

Zdroj: Ign.com
Štítky: Diablo IV, problémy