Přejít k hlavnímu obsahu

30 000 Kč za sezónu! Soutěž s námi o PlayStation kredity

20. 10. 2023 | 12:00 Soutěž
S radostí všem fanouškům jednoho z největších tuzemských turnajů ve fotbalovém titulu od EA Sports, MČR FIFA powered by Hyundai, oznamujeme začátek spolupráce s Herni-kupony.cz. Co divákům spolupráce přinese?
30 000 Kč za sezónu! Soutěž s námi o PlayStation kredity
30 000 Kč za sezónu! Soutěž s námi o PlayStation kredity
Zdroj: PLAYzone

Krásné akce, luxusní góly i nervy drásající zápasy. To vše přináší MČR FC 24 powered by Hyundai. Ti nejlepší z nejlepších dirigují své mančafty na PlayStation 5. A brzy se k nim díky našemu spojení s Herni-kupony.cz můžeš přidat i ty.

Do konce nedávno rozehrané sezóny MČR FC 24 powered by Hyundai rozdáme fanouškům hned 30 000 Kč v PlayStation kreditech! A to už je slušná porce. Na co je výherce využije, už je jen na něm.

Soutěžit budeme v následujících měsících na Instagramu PLAYzone a během Twitch streamů MČR FIFA powered by Hyundai. První živé vysílání je na programu v sobotu 21. října.

Na Twitchi PLAYzone můžeš navíc speciální měnu, Huhýky, vyměnit za 200 Kč právě na webové stránky Herni-kupony.cz. Huhýky sbíráš sledováním streamů a správnými predikcemi během vysílání.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).