Přejít k hlavnímu obsahu

Vysílání na více platformách povoleno. Blamáž s partnerským programem ale pokračuje

21. 10. 2023 | 18:18 Twitch
V souladu s nadcházející změnou smluvních podmínek bude nyní možné simultánně vysílat, kam se vám jen zlíbí. Twitch věří, že poskytne nejen svobodu souběžného streamování na jiných službách, ale také chce zajistit, aby uživatelská zkušenost platformy nebyla ohrožena.
Simulcasting na Twitchi povolen
Simulcasting na Twitchi povolen
Zdroj: Twitch

Streamování na vícero platformách najednou je na Twitchi už konečně realitou. Stále je však potřeba plnit několik podmínek. Například je třeba zajistit, že kvalita zážitku uživatelů se simulcastem nebude minimálně o nic nižší než zkušenost na jiných platformách nebo službách. Rozhodně byste neměli poskytovat odkazy ani jinak nasměrovat svou komunitu, aby opustila Twitch na úkor jiné služby.

Jsou také zakázány služby třetích stran, které kombinují aktivity z jiných platforem nebo služeb ve na streamu, jako je sloučení chatu nebo jiné funkce, které zajišťují, že komunita Twitche bude zahrnuta do celého zážitku onoho živého vysílání. Pokud se nebudete řídit těmito pokyny pro Simulcast, Twitch vám zašle varování před tím, než podnikne jakékoli donucovací opatření.

Platí tyto pokyny pro všechny streamery? Ano, pokud nemáte smlouvu s Twitchem, která vyžaduje exkluzivitu. A právě s partnerským programem to v posledním měsících není zrovna nejrůžovější. Simulcasting je každopádně velkým krokem Twitche dopředu, většinu tvůrců tak může být  spokojená.

Zdroj: Twitch
Štítky: Twitch
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.