Přejít k hlavnímu obsahu

Tentokrát se prohře 0:13 nevyhnuli SINNERS. S debakly se v CS2 roztrhl pytel

24. 10. 2023 | 09:31 Counter-Strike 2 Reportáž
Counter-Strike 2 přešel na formát MR12, ale bez žádných ekonomických úprav. Kdo tedy nezachytí začátek zápasu a po pistolkách nezvládne dva nákupy, v podstatě je odsouzen k drtivé prohře. Nelze se tak vůbec divit, že porážek s nulou na kontě přibývá opravdu rychle.
SINNERS na Tipsport CS Praha II
SINNERS na Tipsport CS Praha II
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Český tým Entropiq se proslavil po celém světě tím, že na prvním domácím LAN turnaji Tipsport CS Praha II obdržel hned dvakrát debakl 0:13. Netrvalo ale dlouho a na stejné akci se na druhou stranu barikády postavili také Sampi.Tipsport. Ti v bitvě o postup do finále nenechali soupeře na Anubisu vyhrát ani kolo.

Drtivé porážky sbírá spousta týmů, další dva celky se přidaly v uplynulých dnech. ENTERPRISE v úvodním duelu kvalifikace do CCT Central Europe Series 8 s nulou na kontě proti Sangal Esports. Výčet včera doplnili SINNERS, když jim absolutně nevyšel decider proti Sprout. Ty přitom už v CS2 jednou dokázali porazit.

Výher 13:0 na dané mapě padá celá řada i ve světě. Jednoznačnému výsledku se nevyhnuli ani ENCE, aktuální světová dvojka, přímo před publikem na IEM Sydney. Dá se očekávat, že tento výsledek uvidíme mnohem častěji než doposud 16:0. Nemá proto ani tak potupný nádech, s aktuální ekonomikou je to složité.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.