Přejít k hlavnímu obsahu

Nový seriál z herního světa Fallout je za rohem! Amazon oznámil oficiální datum vydání

24. 10. 2023 | 19:42 Gaming
Seriálové přetvoření herní série Fallout je za rohem! Již 12. dubna se budou fanoušci této herní série těšit na seriál s částečným příběhem na bázi hry. Ne všechno se ale bude odehrávat přesně podle oblíbené pařby. Hvězdné obsazení napovídá tomu, že seriál bude opravdová pecka. Na finální dojem si však budeme muset ještě chvíli počkat.
Seriál Fallout vyjde už 12 dubna 2024.
Seriál Fallout vyjde už 12 dubna 2024.
Zdroj: Twitter.com

Již na jaře roku 2024 (konkrétně 12. dubna) přijde na obrazovky všech herních nadšenců seriál z prostředí FallOut. Oznámila to společnost Prime Video ke konci října ve svém příspěvku na platformě X. Seriál bude mít pouze z části herní příběh, nebude přesně adaptovat. Hlavními tvůrci tohoto seriálu budou Jonathan Nolan Lisa Joy.

Společnost oznámila oficiální datum vydání v den, kdy Fallout slaví své 26. výročí. Svoji nejprodávanější herní sérii si Amazon Studios připomínají každý rok. Seriál bude dostupný ve více než 240 zemích po světě na platformě Prime Video

V seriálu se objeví světově známé filmové hvězdy, jako například:

  • Ella Purnell (Yellowjackets)
  • Walton Goggins (The Hateful Eight)
  • Aaron Moten (Emancipation)
  • Moisés Arias (The King of Staten Island)
  • Kyle MacLachlan (Twin Peaks)

Nečeká nás rozhodně žádné amatérské dílo. Fanoušci usuzují, že bude v seriálu i spoustu vtipných scének, vzhledem k tomu, kteří herci byli v seriálu obsazeni.

Dosud byly ze série FallOut vydány celkem čtyři hry a pátá je na cestě. FallOut 5 bude mít svoji premiéru dle nenovějších informací až za několik let. K tomu patří i pět spin-off her, přičemž tou nejnovější je Fallout Shelter Online