Přejít k hlavnímu obsahu

Lionel Messi v rozhovoru na Twitchi. Proč je na streamerskou hvězdu naštvaný?

31. 10. 2023 | 13:38 Twitch
Španělský streamer Ibai Llanos s více než 15 miliony sledujícími má mezi celebritami ze všech odvětví spoustu přátel. Patří mezi ně například nejslavnější fotbalista všech dob Lionel Messi. Na předávání cen Zlatý míč si Messi našel pár minutek na poskytnutí rozhovoru skrze Ibaiův Twitch. Fanoušci byli nadšení.
Lionel Messi v rozhovoru na Twitchi! Proč je na streamerskou hvězdu naštvaný?
Lionel Messi v rozhovoru na Twitchi! Proč je na streamerskou hvězdu naštvaný?
Zdroj: Twitter.com

Streamer, který na Twitchi vystupuje pod jménem Ibai Llanos, je známý pro své pokrytí světa League of Legends a sportu. Občas si na streamech ale jen tak povídá s fanoušky. Momentálně má něco málo přes 15 milionů sledujících, což z něho dělá jednoho z předních španělských streamerů na platformě. 

Ibai si získal fanoušky a příznivce téměř po celém světě. Stejně tak je to s jeho kontakty mezi top hvězdami. Nechybí ani jeden z nejlepších fotbalistů všech dob, argentinská hvězda Lionel Messi. Ibai už dříve na streamu odhalil některé chaty s tímto slavným fotbalistou a teď s ním dokonce udělal krátký rozhovor.

Ibai 36letému Argentinci při zahájení konverzace pogratuloval k zisku osmého Zlatého míče, načež mu Messi poděkoval. Následně však řekl, že je na Ibaie naštvaný kvůli tomu, co tenkrát udělal. „O čem to mluvíš, Leo?“ ptá se Ibai v klipu Messiho. „Teď už ti nic neřeknu, protože všechno zveřejňuješ. Nemáš žádné soukromí, odpověděl jsem ti soukromě a ty jsi všechno zveřejnil,“ odpověděl Messi.

Vše jsem vymazal, zůstalo to zapixelované Leo,“ odpověděl Ibai. „To nevadí, příště už ti stejně neodpovím a nechám tě, ať si to zjistíš sám,“ odpověděl žertovně Messi. Ibai se přesunul k tématu o zisku jeho osmého Zlatého míče, ale Messi nebyl příliš nadšený. „Aha, takže teď ten zm*d mění témata?“ vtipkoval Messi.

Poté už ale konverzace pokračovala v běžném duchu. Je pravděpodobné, že by se Argentince mohl na Ibaiově streamu v budoucnu znovu objevit. Fanoušci byli z jeho přítomnosti ohromně nadšení.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Messi, rozhovor, Ibai, Twitch