Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZ/SK streamerek: čísla rostou, v nejlepší pětce návrat po více než roce!

1. 11. 2023 | 11:25 Twitch
V říjnu stoupala čísla napříč žebříčkem. Vypadá to, že s blížícím koncem roku roste opět zájem o sledování streamů, jak je perfektně vidět v našem tradičním žebříčku nejsledovanějších českých a slovenských streamerek. Na čele je situace neměnná, jak je tomu ale dále?
TOP 10 CZ/SK
TOP 10 CZ/SK
Zdroj: Twitch

1. místo

Září: 1. místo (=)

Vypadá to, že Theresu „TheresaBlueberry“ Borůvkovou ze špičky našeho žebříčku konkurence jen tak nedostane. Opět si připisuje první místo, tentokrát s celkovým počtem 36 918 zhlédnutých hodin. Na programu měla pokec s diváky, anonymní přiznání či kvízy, čímž se svou komunitou vede na dívčí Twitch scéně.

Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Zdroj: Twitch

2. místo

Září: 2. místo (=)

Stejně jako minulý měsíc najdeme na stříbrné pozici Terezu „itsterez“ Herzánovou. Během října se jí podařilo nashromáždit 34 734 zhlédnutých hodin, čímž stále šlape na paty vítězce, ale pořád ji jeden krůček dělí od návratu na trůn. Pokec, CS2 či Minecraft jí k tomu měly pomoci.

Tereza"itsterez" Herzánová
Tereza"itsterez" Herzánová
Zdroj: Twitch

3. místo

Září: 3. místo (=)

Bronz obhájila Anna „Andullie“ Raunigrová s celkovým počtem 22 557 zhlédnutých hodin. Tematické streamy hrály důležitou roli, stejně jako komunikace s její věrnou komunitou.

Anna „Andullie“ Raunigrová
Anna „Andullie“ Raunigrová
Zdroj: Twitch

4. místo

Září: 6. místo (+2)

V říjnu si podstatně polepšila Lucie „Arennthia“ Zemanová, která se do nejlepší pětky vrací po více než roce. Tentokrát za to může 20 970 zhlédnutých hodin věnovaným všem možným titulům - těm novým na trhu, ale i populárním klasikám.

 

Lucie „Arennthia“ Zemanová
Lucie „Arennthia“ Zemanová
Zdroj: Twitch

5. místo

Září: 4. místo (-1)

Ač si celkovým počtem zhlédnutých hodin polepšila, o jednu pozici se Henrieta „henicek“ Privarčáková oproti minulému měsíci propadla. Pátá skončila v našem říjnovém žebříčku díky 19 638 zhlédnutým hodinám, především díky pokecu s komunitou a jejímu zapojení do společných her.

Henrieta „henicek“ Privarčáková
Henrieta „henicek“ Privarčáková
Zdroj: Twitch
Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místoWeWeR1cKa (nová)16 339 zhlédnutých hodin
7. místoViktorkaa (nová)16 048 zhlédnutých hodin
8. místopajik_002 (=)15 856 zhlédnutých hodin
9. místofufinkaa (-4)12 104 zhlédnutých hodin
10. místomayyya (-3)12 100 zhlédnutých hodin
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.