Přejít k hlavnímu obsahu

Zbývají poslední kusy VIP vstupenek! Nenech si ujít letošní kolekci MČR merche

23. 11. 2023 | 08:33 Counter-Strike 2 MČR
Svátek domácího esportu o víkendu 24. až 26. listopadu nabídne korunovaci čtyř nových mistrů ČR. Jen o titulových bojích ale program nebude. Těšit se můžete na návrat League of Legends, parádní Halftime Show a následnou After Party, bohatou každodenní tombolu nebo vyhlášení nového člena Síně slávy česko-slovenského esportu. Jak si MČR 2023 užít naplno?
Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Zdroj: PLAYzone

Vstupenky na MČR 2023 prodáváme ve třech různých kategoriích. Klasický jednodenní vstup za 200 Kč neobsahuje žádné speciální bonusy, takže začneme rovnou u varianty Premium. Tu si můžete zakoupit na jeden den za 459 Kč, nebo rovnou na všechny tři dny za 999 Kč. I kdyby tě zajímal převážně jen Counter-Strike, tak se vyplatí dorazit na celý víkend. V různorodém programu si vždy najdeš tu správnou zábavu.

S prémiovou vstupenkou obdržíš exkluzivní visačku na krk, díky jejímuž zbarvení budeš jasně ukazovat, komu v Brně fandíš. Po příchodu do moderního pavilonu P budeš mít k dispozici šatnu pro uschování věcí zdarma a s Premium lístkem se hned můžeš nakopnout díky poukázce na Red Bull. U hlavní stage si budeš moci sednout přímo do prostoru židlí před stage, kde se každý den uskuteční také losování tomboly. Do té obdržíš tiket za každý den tvého prémiového vstupu, podle zakoupené varianty. Totéž platí u Red Bullů.

Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Foto: PLAYzone

Velkým tahákem pro VIP a Premium je sobotní After Party, na které nemůžeš chybět! Právě zakoupení lístků těchto dvou kategorií v online předprodeji je aktuálně jedinou možností, jak se na „afterku“ dostat. Pokud si jednu z těchto dvou kategoriích zakoupíš do 5. listopadu, tak navíc můžeš vyhrát CS2 skin!

To nejlepší všem zapáleným esportovým fajnšmekrům nabízí VIP balíček za 2 999 Kč. „Velmi důležité osoby“ se vedle bonusů z prémiové kategorie mohou těšit na VIP zónu (která letos bude vedle, nikoliv před stage) s nealkoholickým občerstvením, zásobou Red Bullů a v pátek i sobotu také na speciální catering od KFC. Zážitek z akce ještě posílí nedělní exkurze do backstage, poukaz na MČR merch vašeho výběru (mikina či triko) a podepsaný plakát vítězů Tipsport MČR CS 2023 k tomu. Takové kousky ve sbírce musíš mít!

Prodej vstupenek běží na stránkách mcr.gg. Těšíme se na vás za méně než měsíc v Brně na výstavišti! Pokud se na vrchol esportové sezóny a největší herní festival v České republice chcete pořádně naladit, tak od 9. do 12. listopadu proběhne v pražské Vodafone PLAYzone Areně skupinová fáze Tipsport MČR CS 2023. Pro detailní informace o celé akci sleduj a ulož si aktualizovaný rozcestník se všemi detaily na jednom místě.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.