Přejít k hlavnímu obsahu

České studio přichází s premiérovou PC hrou! Vypadá parádně, využívá Unreal Engine 5

2. 11. 2023 | 16:00 Gaming
Gray Zone Warfare. Vůbec první počítačová hra z dílny českého studia MADFINGER Games. Nová pecka plně využívá výkon nejnovějšího Unreal Engine 5 a přichází tak s ohromující grafikou a nesmírně imerzivní hratelností s maximálním důrazem na realitičnost. Vydáte se s námi do džungle?
České studio přichází s premiérovou PC hrou! Vypadá parádně, využívá Unreal Engine 5
České studio přichází s premiérovou PC hrou! Vypadá parádně, využívá Unreal Engine 5
Zdroj: MADFINGER Games (s povolením)

České nezávislé herní studio MADFINGER Games je ve světě známo díky svým mobilním hrám. Gameři mohou znát tituly jako Shadowgun a Dead Trigger. Teď ale studio představuje Gray Zone Warfare, svou první PC hru poháněnou Unreal Engine 5.

Nelítostná džungle čeká

Připravte se na pohlcující taktickou FPS v otevřeném světě, která vás uvrhne do pulzující nelítostné džungle. Každý neopatrný krok může znamenat fatální následky. Taktika, schopnosti a připravenost vašeho týmu budou to, co zaručí vaše přežití.

  • Záleží na všem, co uděláte: V sázce je hodně a každý boj přináší riziko ztráty vašeho těžce získaného vybavení a postupu. Zůstaňte nablízku svým spoluhráčům, neustále hlídejte váš zdravotní stav, dobře se starejte o váš tým a využívejte vašeho okolí pro získání taktických výhod.
  • Hrajte s přáteli: Zvolte si jednu ze ze tří frakcí a zapojte se do nelítostných multiplayerových misí proti jiným lidským soupeřům a nepřátelům ovládaným AI.
  • Přijměte výzvu: Pomalejší průzkum umožňuje lepší plánování, což je klíčové. Spolupracujte, hrajte spolu – každá vaše akce vyvolá reakci.
  • Zapojení komunity: Připojte se ke komunitě odhodlaných hardcore hráčů a sdílejte své zkušenosti, tipy a strategie na fórech a sociálních platformách.

Krátký trailer ukazuje přesně to, na co se hráči mohou v nové pařbě těšit. Všechny záběry jsou přímo ze hry. Žádný cinematic. Prostě akce, kterou gameři zažijí během gameplaye.

Zaujala tě Gray Zone Warfare? Přidej si ji do wishlistu na Steamu.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).