Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZ/SK streamerů: Agraelus a potom dlouho nic. Zabodoval i subathon

3. 11. 2023 | 14:25 Twitch
Top streamerky domácí scény za měsíc říjen už jsme si představili, teď přichází na řadu mužská strana Twitche. Podle předpokladů zvítězil s přehledem Vojtěch „Agraelus“ Fišar, na stupních vítězů nechybí ani slovenská hvězda a subathon.
TOP 10 CZ/SK
TOP 10 CZ/SK
Zdroj: Twitch/Insatgram/Facebook

1. místo

Nikoho asi nepřekvapí, že na čele žebříčku je Agraelus, vlastním jménem Vojtěch Fišar. Během říjnového každodenního streamování si od diváků vysloužil úctyhodných 677 822 zhlédnutých hodin. Na programu nechyběla celá řada titulů, která společně s jeho osobností láká nejvíce fanoušků z české i slovenské komunity.

Vojtěch "Agraelus" Fišar
Vojtěch "Agraelus" Fišar
Zdroj: Twitch

2. místo

Stříbrná pozice patří Michalu „resttpowered“ Adámikovi. Nejpopulárnější slovenský streamer byl také online každý den v měsíci, což se promítá i v počtu zhlédnutých hodin –říjen zakončil na čísle 403 346. Na první místo ale výrazně ztrácí.

Michal „resttpowered“ Adámik
Michal „resttpowered“ Adámik
Zdroj: Twitch

3. místo

Posledním streamerem na stupni vítězů je Jaroslav „Conducteir77“ Toušek. Ten se společně se začátkem měsíce rozhodl uspořádat subathon, který stále ještě probíhá v době tvorby tohoto žebříčku. Napříč různými tituly a IRL streamy se diváci odvděčili v podobě 347 528 hodin zhlédnutí.

Jaroslav "Conducteir77" Toušek
Jaroslav "Conducteir77" Toušek
Zdroj: Instagram

4. místo

Další stálicí českého Twitch prostoru není nikdo jiný, než Petr „CzechCloud“ Žalud. Se svými spíše „pokec“ streamy a nějakou tou hrou do toho během října zaznamenal 279 382 hodin zhlédnutí

Petr "CzechCloud" Žalud
Petr "CzechCloud" Žalud
Zdroj: Twitch

5. místo

Nejlepší pětici za říjen uzavírá League of Legends hvězda Petr „Xnapy“ Jirák. Není divu, že v podstatě jediným programem v celém měsíci byla právě MOBA hra od Riot Games. Do horní poloviny žebříčku se zařadil díky 270 211 zhlédnutým hodinám. Diváci u něj sledují především světový šampionát.

Petr "Xnapy" Jirák
Petr "Xnapy" Jirák
Zdroj: Twitch
Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místoFreeze220 981 zhlédnutých hodin
7. místoHaiseT208 649 zhlédnutých hodin
8. místoPatrikturi157 948 zhlédnutých hodin
9. místoArcadeBulls129 095 zhlédnutých hodin
10. místomarty_vole128 498 zhlédnutých hodin
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.