Přejít k hlavnímu obsahu

Ukaž svůj skill na NVIDIA stánku a můžeš si odnést GeForce RTX 4060 8GB

15. 11. 2023 | 09:10 Counter-Strike 2 Soutěž
NVIDIA Reflex je jednou z nejzajímavějších funkcí dnešních grafických karet. Snižuje totiž hráčskou latenci a poskytuje nejlepší možnou odezvu pro maximální výhodu proti soupeřům. Pokud nevěříš, jak moc přelomová technologie to je, přijď si zahrát na NVIDIA stánek na MČR 2023. Když se ti podaří nasbírat nejlepší skóre, odneseš si parádní upgrade své herní mašiny.
NVIDIA Reflex v CS2
NVIDIA Reflex v CS2
Zdroj: NVIDIA GeForce

Součástí MČR 2023 tradičně budou zajímavé soutěže. Jednu hodně lákavou přiveze 24. až 26. listopadu do Brna společnost NVIDIA, soutěžit se bude o špičkovou grafickou kartu GeForce RTX 4060 8GB. Na jejím stánku budou připraveny dvě herní sestavy, na kterých bude probíhat „CS2 bot challenge“. Vaším cílem bude dohromady nasbírat co nejvyšší skóre, absolutní šampion si v neděli odnese krásný upgrade počítače.

V čem je ale háček? Půjde o to, že oba stroje budou mít zcela odlišné specifikace, aby si každý mohl názorně otestovat pokrok grafických karet a důležitost technologie NVIDIA Reflex. Starší stroj poběží s grafickou kartou GTX 1060, ten novější se spoléhá na model z nejnovější řady RTX 4080. Jeho kvality navíc podtrhne monitor s obnovovací frekvencí 540 Hz. Každý tak okamžitě uvidí, jak mu to může střílet s lepší mašinou.

NVIDIA Reflex v CS2
NVIDIA Reflex v CS2
Foto: NVIDIA GeForce
NVIDIA Reflex v CS2
NVIDIA Reflex v CS2
Foto: NVIDIA GeForce

Jak moc rozdílný může být váš herní výkon při zapnutí technologie NVIDIA Reflex, se ve videu níže nedávno přesvědčili profesionální hráč Martin „zur1s“ Sláma a streamerka Tereza „itsterez“ Herzánová. Oba si nemohli nižší odezvu vynachválit, u Counter-Strike 2 je takzvaný Low Latency Mode takřka nezbytností. Výhody této funkce lze ale samozřejmě využít u všemožných herních titulů, nejenom těch kompetitivních.

Největší herní festival v Česku vypukne už za tři týdny, vstupenky zakoupíš na oficiálních stránkách mcr.gg. Různorodou náplň programu budeme odhalovat po celý listopad, aktualizovaný přehled naleznete zde.

Štítky: NVIDIA Reflex
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.