Přejít k hlavnímu obsahu

Tajné úkoly jsou zpět! Víme, kde najdete všech 10 trpaslíků

5. 11. 2023 | 13:20 Fortnite Tutorial
Fortnite kapitola 4 sezóna 5, která je označována jako Fortnite OG, vrátila do hry nádherný zvyk z minulosti v podobě Gnomes. Tito nepolapitelní trpaslíci jsou důmyslně ukryti po celém ostrově a připomínají rané dny hry. Hráči jsou vyzýváni, aby je hledali výměnou za odměny.
Trpaslící ve Fortnite
Trpaslící ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Háček těchto skrytých skřítků je však v tom, že nabídka Úkoly vám o nich neřekne ani slovo. Budete je moci zahlédnout pouze tehdy, když se k nim přiblížíte, takže je obtížné je najít a snadno přehlédnout.

Skryté trpaslíky byste si rozhodně neměli nechat ujít, protože od každého, kterého najdete, získáte 20 000 XP. Vzhledem k tomu, že sezóna 5 bude trvat jen asi měsíc, se taková odměna rozhodně hodí.

Každý čtvrtek se bude mapa měnit a tyto změny by mohly přidat další skryté skřítky, které budou objeveny v nadcházejících aktualizacích.

Polohy trpaslíků

V současnosti je na ostrově pouze 10 gnomů a výše vidíte všechny lokace skrytých trpaslíků. Je důležité koukat na mapě na značku, když se k němu přiblížíte k lepšímu nalezení. 

Nyní, když jste vyzbrojeni znalostmi, kde tyto záludné gnómy najít, je čas, abyste se pustili do dobrodružství s lovem trpaslíků. Každé setkání s trpaslíky slibuje trochu humoru a nostalgie a zároveň poskytuje podstatné zvýšení XP.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.