Přejít k hlavnímu obsahu

PRIME jako Kazma? KSI a Logan Paul představili zlaté lahve za miliony

7. 11. 2023 | 12:05 YouTube
Šílenství kolem nápoje PRIME pokračuje. KSI a Logan Paul, youtubeři stojící za značkou, jež se začíná prosazovat i v České republice, brzy odstartují speciální soutěž. V Londýně a New Yorku vystaví v trezoru láhev PRIME vyrobenou ze zlata. Hodnota jedné takové se vyšplhá na půl milionu dolarů. Pokud soutěžící zadají správný šestimístní kód, odměna je jejich. Akce potrvá 48 hodin. V případě, že se nenajde správný kód, bude lahev roztavena, zničena.
PRIME jako Kazma? KSI a Logan Paul představili zlaté lahve za miliony
PRIME jako Kazma? KSI a Logan Paul představili zlaté lahve za miliony
Zdroj: DrinkPrime na X

PRIME ovládá svět. Populární youtubeři KSI a Logan Paul slaví se svým drinkem obří úspěch. Zanedlouho překoná počet prodaných lahví s tímto nápojem hranici jedné miliardy. U této příležitosti uskuteční slavná dvojice soutěž. Ta se velice podobná té, kterou teprve nedávno uspořádal český influencer Kazma.

V Londýně a New Yorku bude vystavena láhve PRIME vyrobená ze zlata. Chráněna bude neprůstřelným sklem, celou ochrannou schránku designoval další známý tvůrce Mark Rober. Přidána byla i menší vychytávka. Neprůstřelné sklo není tím nejzajímavějším prvkem ochranného systému.

Soutěžící budou mít 48 hodin na to, aby trefili správný kód a trezor otevřeli. Pokud se to nikomu nepovede, zlatá láhev skončí v roztavené mědi přesahující teplotu 1 000 °C. „Zcela pohltí cokoli, co do ní bude ponořeno,“ přibližuje Mark Rober jednu z funkcí trezoru.

Soutěž bude odstartována 10. listopadu v 16:00 SEČ a skončí po 48 hodinách. Odnese si láhev šťastný výherce, nebo bude roztavena?

Zdroj: x.com
Štítky: Prime, KSI, Logan Paul, soutež
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).