Přejít k hlavnímu obsahu

FC Brno: harmonogram, hráči, soutěže. Chybět nebude fotbálek ani závodění

20. 11. 2023 | 09:55 EA SPORTS FC 24 MČR
První zastávka letošní sezóny se blíží. FC Brno powered by Hyundai se uskuteční už 26. listopadu na BVV a představí se na něm čtveřice nejlepších domácích hráčů EA Sports FC. Na stánku Hyundai ale nepůjde jen o esport. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program v průběhu všech tří dní - čekat je budou soutěže, challenge a samozřejmě hraní EA FC 24.
FC Brno: program, hráči, soutěže. Na co se můžete těšit?
FC Brno: program, hráči, soutěže. Na co se můžete těšit?
Zdroj: PLAYzone

Každoroční vrchol českého esportu je za rohem. V Brně se znovu uskuteční MČR, jehož součástí bude i FC 24. Na Hyundai stánku se ukáží čtyři hráči, kteří postoupili z online skupinové fáze do play-off. Chybět nebude největší hvězdy včetně úřadujícího mistra Matěje „Matejs“ Dunky. Tomu budou konkurovat slávistický Lukáš „T9Laky“ Pour, sparťanský Dominik „Seron“ Čermák a barvy Baníku Ostrava bude hájit Miroslav „Totik“ Tóth.

Nedělní program bude začínat v 9:30 předzápasovým studiem. O postup do finále horní části pavouka si to nejdřív rozdají Matejs a Totik, následovat bude derby pražských „S“ mezi Seronem a T9Laky. Hraje se systémem double-elimination, takže poražené z úvodních zápasů bude čekat druhá šance. Velké finále je předběžně naplánováno na 13:45.

Harmonogram play-off FC Brno:

11:00 - Totik vs. Matejs
11:45 - T9Laky vs. Seron
12:30 - Zápas poražených
13:15 - Zápas vítězů
14:00 - Finále lower bracketu
14:45 - Grandfinále

Soutěž s herni-kupony.cz

Pro návštěvníky ale bude na Hyundai stánku, kde se turnaj FC Brno odehraje, připravený programu už od pátku. Hlavním tahákem bude virtuální fotbálek od EA Sports. FC 24 si budete moci zahrát proti kamarádovi, na výzvu budou připraveni i komentátoři Koozy a TheHateris. Turnaje se mimo fotbalu uskuteční i v Rocket League.

Soutěží bude celá řada, na konci FC Brno se ale vylosuje opravdu speciální kousek. Jeden šťastlivec si domů odnese speciální obrandovanou konzoli PlayStation 5! Díky PlayStation budeme zároveň soutěžit také o digitalní klíče.

Soutěž o PlayStation 5!
Soutěž o PlayStation 5!
: PLAYzone

Díky spolupráci MČR FC 24 powered by Hyundai s eRepre budou během soutěží rozdány dresy české fotbalové reprezentace. Jeden bude dokonce podepsaný hráči i trenérem. Rozdají se i dva lístky na domácí zápasy národního výběru v roce 2024. Připraven je i showmatch hráčů eRepre.

V rámci Hyundai Racing Experience se na stánku v sobotu představí profesionální jezdec Adam Kout. S ním si budou moci fanoušci zazávodit a třeba se od zkušeného závodníka něco přiučí. Nejlepší jezdec (samozřejmě kromě samotného Adama Kouta) navíc vyhraje cenu.

MČR FC 24 powered by Hyundai
MČR FC 24 powered by Hyundai
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).