Přejít k hlavnímu obsahu

Lionel Messi převléká dres! Legendární Argentinec míří za Sergiem Agüerem

Ani nejslavnější argentinský fotbalista neodolal kouzlu esportu. Dnešním dnem se oficiálně stal spoluvlastníkem herní organizace KRÜ esports, kterou vlastní jeho někdejší reprezentační kolega Sergio Agüero. V Barceloně se před dvěma lety minuli, ale ve světě her jim to už vyšlo.
Lionel Messi
Lionel Messi
Zdroj: KRÜ esports

Sergio Agüero se po vynuceném konci kariéry kvůli problémům se srdcem vrhl po hlavě do své další vášně. Založil si esportový klub, který se okamžitě stal velkým pojmem v Latinské Americe i na mezinárodní scéně. Hned ve svém prvním roce vybojovala VALORANT sekce na mistrovství světa senzační bronzové medaile, mezi světovou špičku se řadí také Rocket League sestava. Agüero jako zapálený majitel s týmem oblétá svět.

Nyní už ale nebude jediným vlastníkem organizace. Na pomoc si totiž přizval nejslavnějšího sportovce své země, který vstupem do esportu naváže na Ronalda či Davida Beckhama. Lionela Messiho nemusíme dlouze představovat, přece jenom jde o osminásobného nejlepšího fotbalistu světa, čtyřnásobného vítěze Ligy mistrů a mistra světa s argentinskou reprezentací. Také on ale mimo fotbalu našel velkou zálibu ve hrách.

„Mám radost, že mohu spolupracovat s Leem, jen v nové etapě kariéry a s jinými výzvami. Je velkou ctí, že se nejlepší fotbalista v historii a můj báječný kamarád stává součástí KRÜ esports. Je to osobnost, která je pro každého inspirací a bude skvělým přínosem pro celou scénu,“ vyjádřil se Agüero v oznamovacím videu na kanálech KRÜ esports. Uvidíme, jestli se Messi zapojí dění okamžitě, když má v soutěži MLS aktuálně několikaměsíční pauzu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.