Přejít k hlavnímu obsahu

Perkz, Wunder a Jankos opět spolu? Team Heretics se dohodl se slavným triem!

8. 11. 2023 | 11:25 League of Legends Spekulace
Spekulace nebo realita? Wunder, Perkz a Jankos, z nichž všichni tvořili jádro legendární sestavy G2 Esports LEC, se v příští sezóně údajně znovu sejdou na soupisce Team Heretics. Fanoušci se už teď nemohou dočkat, až své oblíbence opět uvidí sjednocené pod jedinou záštitou.
Perkz, Wunder a Jankos opět spolu?
Perkz, Wunder a Jankos opět spolu?
Zdroj: Riot Games

Každý evropský fanoušek League of Legends si pamatuje rok 2019. Proč? Tento rok je v kronikách zaznamenán díky úspěchům, kterých dosáhl tým G2 Esports se sestavou, na kterou všichni vzpomínají s hrdostí. Rok 2024 s největší pravděpodobností nabídne trošku nostalgie. Legendární jungler Marcin „Jankos“ Jankowski působící v Team Heretics totiž dostane nové spoluhráče a staré přátele.

Podle zdrojů Sheep Esports se španělská organizace totiž dohodla s novými posilami. Nejsou jimi nikdo jiný, než Luka „Perkz“ Perković a Martin „Wunder“ Nordahl Hansen. Společně byli kdysi součástí toho, co bylo historicky jedním z nejdominantnějších evropských týmů všech dob (společně s Rasmusem „Caps“ Borregaard Wintherem a Mihael „Mikyx“ Mehlem). Vyhráli čtyři tituly LEC, Mid-Season Invitational v roce 2019 a skončili 2. na mistrovství světa téhož roku.

Tým doplní na pozici supporta  Norman „Kaiser“ Kaiser, přičemž pozice ADC je aktuálně k mání. Po tomto kroku je budoucnost týmu Heretics velice optimistická, ale poslední pokusy o tvorbu supertýmů se krapet vymstily. Jedno je však jisté. Fanoušci už se nemohou dočkat, až své oblíbence opět uvidí společně na Summoner's Riftu.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.