Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči kritizují Modern Warfare 3. Negativní recenze ale sbírá 12 let stará hra

9. 11. 2023 | 13:45 Gaming
Už 10. listopadu 2023 by mělo vyjít oficiálně nové Call of Duty: Modern Warfare 3. Ačkoliv předběžný přístup hráče vůbec nenadchnul, tak věří, že se hra dá opravit. Negativní recenze a komentáře mnohých však směřují na Modern Warfare z roku 2011. Metacritic se tyto milné negativní recenze snaží redukovat.
Call of Duty: Modern Warfare 3 schytává negativní recenze
Call of Duty: Modern Warfare 3 schytává negativní recenze
Zdroj: Twitter.com

Staré Call of Duty Modern Warfare 3 z roku 2011 dostává vlnu neoprávněné kritiky. Spousta hráčů si ji totiž spletla s její novější stejnojmennou verzí, která vyšla předčasně v režimu jednoho hráče. Hodnocení teď oběma titulům klesá.

Hra je nedotažená, překombinovaná a verze pro jednoho hráče je vlastně vším, čím by samotné Call of Duty nemělo nikdy být,“ píší zahraniční média o novém titulu. Modern Warfare 3 je navíc spojené s novým centrem Call of Duty HQ, což zapříčinilo obsáhlejší velikost souborů a delší čekání na vstup do samotné hry. Dle slov fanoušků se Modern Warfare 3 tváří spíše jako DLC předchůdce Modern Warfare 2.

Bohužel si fanoušci vylévají zlost na špatné hře a negativně komentují o dvanáct let starší titul. Server Metacritic se tak rozhodl redukovat tyto nenávistné komentáře na špatně zvolený titul, což je jedinou výjimkou, kdy do recenzí ručně zasahují.  „Pokud někdo recenzuje jednu hru v domnění, že recenzuje jinou, tuto recenzi zredukujeme,“ píše Metacritic. 

Už nikdy si Call of Duty nekoupím! Tato hra je pro mě zničená,“ komentují naštvaní uživatelé hru Modern Warfare z roku 2011. „Množství idi*tů, kteří recenzují špatný titul je až směšné,“ odpovídá na negativní recenze další z fanoušků. Naopak na platformě Steam se značně zvyšují pozitivní recenze Modern Warfare 3 (2011). Gameři tak poukazují na rozdíl v kvalitě obou her.