Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední Counter-Strike 2 turnaj roku je tu! Vezmi kámoše a přijď si večer zahrát

5. 12. 2023 | 09:00 Counter-Strike 2 Turnaj
Fanoušci nejpopulárnější FPS pařby Counter-Strike již zajisté netrpělivě vyhlíželi, kdy se mezi komunitními turnaji objeví i nejnovější verze této oblíbené franšízy. A ten okamžik nastává právě teď! Spolu s partnerem Vodafone přinášíme hned čtveřici turnajů, ve kterých se hráči utkají o 8 000 Kč. Turnaje jsou otevřené všem zdarma, zkusíš své štěstí i ty?
Komunitní turnaje v Counter-Strike 2! Vstup s námi do nové éry
Komunitní turnaje v Counter-Strike 2! Vstup s námi do nové éry
Zdroj: Vodafone

Potřebuješ internet, neomezený tarif nebo pořádný výběr televizních programů? Nejenom tyto produkty nabízí Vodafone, jeden z největších mobilních operátorů na světě! Pro hráče různých počítačových her může být zajímavý GIGA internet, s kterým již nikdy nezaznamenáš lagy!

Společně s tímto partnerem jsme si pro vás připravili čtyři turnaje ve hře Counter-Strike 2. Na hráče čeká klasický map pool, hraje se systémem Single Elimination, kde není prostor na zaváhání. Každý z turnajů má vlastní dotaci 2 000 Kč, která čeká na nejlepší dva týmy v turnaji. Všechny důležité informace přímo v našem katalogu. My jen doufáme, že dorazíte v hojném počtu a turnaje si co nejvíce užijete! 

Vodafone Community CS2
Vodafone Community CS2
Zdroj: Vodafone
Harmonogram Vodafone CS komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Úterý 14. listopadu od 18:00Vodafone Community CS2 #1
Úterý 21. listopadu od 18:00Vodafone Community CS2 #2
Úterý 28. listopadu od 18:00Vodafone Community CS2 #3
Úterý 5. prosince od 18:00Vodafone Community CS2 #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!