Přejít k hlavnímu obsahu

Známé tváře internetu berou MČR útokem. Přijď na akci roku za svými oblíbenci

23. 11. 2023 | 12:45 Counter-Strike 2 MČR
Co by to bylo za největší herní festival, kdyby nedorazili přední tvůrci a streameři? MČR není jen o Counter-Striku, ale nabídne různorodou zábavu pro návštěvníky všech věkových kategoriích. Neméně pestrý je také seznam všech hostů, kteří 24. až 26. listopadu dorazí do Brna.
Adisbak, CzechCloud, MGFitman
Adisbak, CzechCloud, MGFitman
Zdroj: PLAYzone

MČR si nikdo skutečně nechce nechat ujít. Do pavilonu P tak o příštím víkendu dorazí celá řada hvězd a internetových osobností. Mnoho z nich navíc bude mít i svůj vlastní program. Hvězdou HAL3000 stánku bude Call of Duty tvůrce Adisbak, u MSI stánku se zase budeš moci potkat s fitness trenérem a streamerem MGFitmanem. Slovenská legenda Dev1 pro změnu na DEV1S stánku bude odhalovat zbrusu nové produkty.

League of Legends na MČR vrací Pringles a na stánku oblíbené pochutiny, která nemastí, se také objeví nejedna hvězda. Těšit se můžete na MenTa, Xnapyho a Herdyna. Detailní program Pringles přineseme v samostatném článku. V rámci expozice se bude konat mistrovský turnaj FC Brno powered by Hyundai, kterým vás provedou Hateris, Koozy a ukáží se hráči eRepre. A třeba přijede i Mercedes alias Petr Švancara!

Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Foto: PLAYzone

Chybět na akci takového kalibru nebudou ani stánky organizací, kde se v rámci programu určitě objeví i jejich týmoví influenceři. ENTERPRISE lákají fanoušky na itsterez, Astatora, Emericksona a TheJohnyho, u Entropiq stánku se můžete potkat s Viktorkou nebo CzechCloudem a jistotou Sampi je streamerské duo WeWeR1cKa, CrazyJane24. Na výstavišti ale určitě potkáte i oblíbené zástupce SINNERS či Dynama Eclot.

Pozvání do Brna dále přijali tyto osobnosti: PedrosGame, Wedry, Duklock, Selassie, Liveoliverr, Artix, bladeito, CZMarv, HaiseT, KAPARZO, Alkan, Tynka, Meteleskum, Donato, marty_vole, FluffCZ, Smusa, Andullie, ArcadeBulls, PTNGMS, RikOnAir, stn_one, STYKO. Doraz 24. až 26. listopadu na největší herní festival a potkej se se svými oblíbenci. Vstupenky v několika kategoriích zakoupíš na webu mcr.gg.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.