Přejít k hlavnímu obsahu

99 procent sázkařů věří SINNERS a Dynamu Eclot. Koho ale vidí jako mistra ČR?

22. 11. 2023 | 16:09 Counter-Strike 2 MČR
SINNERS i Dynamo Eclot ve skupinové fázi Tipsport MČR CS jednou zaváhali, přesto jsou podle bookmakerů i tipérů stále největšími favority na titul. Celkově ale kurzy zůstávají podobné. Do semifinále nastoupí čtyři týmy ve stejném pořadí hodnoty kurzů, v jakém byly před skupinami.
Tipsport MČR CS:GO 2022
Tipsport MČR CS:GO 2022
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Vyvrcholení české esportové sezóny je ideální sázkařskou příležitostí. Čtyři nejlepší domácí Counter-Strike týmy se utkají o mistrovský titul a nabídka Tipsportu je na takovou událost náležitě připravena.

Semifinálové dvojice
 Česká republika SINNERS vs.  Slovensko Sampi.Tipsport
Kurzy na vítěze: 1.51 x 2.57
 Česká republika Dynamo Eclot vs.  Slovensko UNiTY
Kurzy na vítěze: 1.47 x 2.69

Bookmakeři pro semifinálové duely favorizují SINNERS a Dynamo Eclot, jak se dá očekávat, nicméně UNiTY a Sampi.Tipsport s kurzy tolik nezaostávají. Už na tom je poznat, že se v Brně potká vyrovnaná špička.

U jednotlivých zápasů samozřejmě nemusíte sázet jen na vítěze. V kurzové nabídce jsou připraveny přesné výsledky, počty kol, nebo mnoho variant handicapů. Možnost samozřejmě porostou s LIVE sázkami.

Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Foto: PLAYzone

Jako favorit číslo jedna je po loňské pauze opět sestava SINNERS. Trojnásobní mistři ČR sice letos nevyhráli ani jeden domácí turnaj, Counter-Strike 2 jim ale opravdu sedí. Dobrou formu prokazují také v zahraničí.

Dynamo Eclot oproti tomu doslova kraluje lokální scéně a v Brně může zkompletovat historický triumf. V letošním roce znají jen vůni zlatých medailí a na vrcholu sezóny k nim můžou přidat rovné 3 miliony korun.

Sampi.Tipsport jsou pasováni do role trojky. Ve skupině se vyhnuli DNE a už se těšili, že v play-off nepotkají ani SINNERS. Nakonec však dostanou příležitost ukončit sérii porážek i mistrovské kralování rivalů.

Jako outsider jde do play-off tým UNiTY, který ale není radno podceňovat. Jde o novopečené vicemistry Slovenska, jenž ve skupině skolili SINNERS. Bývalí reprezentanti eSuby navíc oplývají „MČR buffem“.

Stane se novým mistrem?ANONE
 Česká republika SINNERS2.301.55
 Česká republika Dynamo Eclot2.581.44
 Slovensko Sampi.Tipsport5.501.11
 Slovensko UNiTY7.001.07
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.