Přejít k hlavnímu obsahu

Skiny pro T1: Další Lee Sin, Faker možná konečně vybere oblíbenkyni

20. 11. 2023 | 12:40 League of Legends Zajímavost
Kromě nehynoucí slávy a prstenů pro vítěze se mohou hráči T1 po Worlds těšit i na své skiny v League of Legends. Každý člen vítězného mančaftu si vybere jednoho z šampionů, kterého hrál, a právě na něj bude skin vyroben. Většina ještě není rozhodnutá, Lee „Faker“ Sang-hyeok nastínil, že se dost možná konečně dostane na Ahri.
Skiny pro T1: Keria chce Lux, Faker konečně oblíbenkyni
Skiny pro T1: Keria chce Lux, Faker konečně oblíbenkyni
Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games (s povolením)

O midlanerovi T1 se spekulovalo nejvíce. Faker ještě podle svých slov není rozhodnutý. Veřejně prohlásil, že vybere šampiona, který se bude lidem líbit. Jeho spoluhráč Ryu „Keria“ Min-seok na svém streamu odhalil, že se dost možná po letech dočkáme Fakerova skinu na Ahri.

Choi „Zeus“ Woo-je zvolí Yoneho nebo Jayce, Mun „Oner“ Hyeon-jun s největší pravděpodobností vybere Lee Sina, se kterým dlouhodobě drtí konkurenci a nevynechal jej ani ve finále proti Weibo Gaming.

Lee „Gumayusi“ Min-hyeong už je rozhodnutý, pro mnohé překvapivě nevezme Varuse, nýbrž Jinx. Již zmiňovaný Keria měl jediné přání - Lux. Jenže tu během celého turnaje nehrál ani jednou a vybere si tak Barda nebo Renatu Glasc.

Ze kterých skinů mohou hráči vybírat?

 Jižní Korea Zeus: Aatrox, Gnar, Gragas, Gwen, Jayce, Rumble, Yone
 Jižní Korea Oner: J4, Lee Sin, Maokai, Nocturne, Poppy, Rell, Sejuani
 Jižní Korea FakerAhri, Akali, Azir, Orianna, Sylas
 Jižní Korea Gumayusi: Ashe, Caitlyn, Draven, Kai'Sa, Kalista, Jhin, Jinx, Nilah, Senna, Varus, Xayah​​​​​​​
 Jižní Korea Keria: Alistar, Ashe, Bard, Rakan, Renata Glasc, Senna, Tahm Kench

Štítky: League of Legends, T1
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).