Přejít k hlavnímu obsahu

Myslím, že se naše oči setkaly. Čerstvý mistr světa potkal svou favoritku

20. 11. 2023 | 18:33 League of Legends Příběh
Ryu „Keria“ Min-seok byl si z finálového dne světového šampionátu v League of Legends odnese mnoho zážitků. Jedním z nich bylo živé vystoupení skupiny NewJeans, které bylo pro korejského supporta skoro stejně důležité jako samotné finále. „Myslím, že se naše oči setkaly,“ vzpomínal mistr světa na setkání s Minji, jednou z členek NewJeans.
Myslím, že se naše oči setkaly. Čerstvý mistr světa potkal svou favoritku
Myslím, že se naše oči setkaly. Čerstvý mistr světa potkal svou favoritku
Zdroj: Twitter.com

Netradiční motivaci navíc měl Ryu „Keria“ Min-Seok před finále Worlds. Živé vystoupení jeho oblíbené K-popové skupiny NewJeans pro něj znamenalo skoro víc než světový titul. Korejský profesionální hráč je jejím obrovským fanouškem. O motivaci tak bylo řádně postaráno.

Už jdu, NewJeans!“ vykřikl Keria při výhře poslední hry v semifinálovém zápasu mezi T1 a JD Gaming. Dívky z NewJeans si ho samozřejmě všimly a na sociální síti Phoning daly vědět, že se na Keriu ve finále moc těší. „Myslím, že to myslel vážně, když to křičel. Proto se také velmi tvrdě na závěrečnou fázi Worlds 2023 připravujeme!“ odpověděly NewJeans.

Už jsem byl připraven koupit si lístek na jejich koncert, ale teď, když jsem si vysloužil možnost vidět jejich vystoupení naživo přímo přede mnou, tak je to mnohem lepší!“ prohlásil Keria. Dále v rozhovoru pro místní web prozradil, že si při jejich střetnutí nechá podepsat mikinu. Keria je veřejně známý mimo jiné tím, že veřejně zpívá a tančí na největší hity NewJeans.

I samotné osobní střetnutí stálo za to, jak sám hráč popsal. „Když odcházely ze stage, šla Minji kolem nás. Myslím, že naše oči se setkaly,“ vyprávěl korejský hráč.