Přejít k hlavnímu obsahu

Nové The Walking Dead je totální propadák. Další kandidát na nejhorší hru roku?

22. 11. 2023 | 08:44 Gaming
Jedna společnost, jeden rok, dva kandidáti na nejhorší hru roku. GameMill Entertainment se letos opravdu nedaří. Na začátku listopadu uvedla na trh hru s názvem The Walking Dead: Destinies a komunita ji okamžitě přirovnává k dost možná nejhoršímu titulu roku 2023 - Rise of Kong.
Nové The Walking Dead je totální propadák. Další kandidát na nejhorší hru roku?
Nové The Walking Dead je totální propadák. Další kandidát na nejhorší hru roku?
Zdroj: Reddit

The Walking Dead: Destinies mělo reflektovat prvních několik sérií stejnojmenného seriálu. Bohužel se zřejmě vývojáři neřídili heslem, kterého se Gabe Newell držel při prvním dílu Half-Life. Hra dopadla příšerně. Nejen, že vyšla s chybami, má ale také rozbitou grafiku a nelogické cutscény. 

Během prvního týdne od vydání se na internetu objevovaly klipy ze hry, které zklamaly celou herní komunitu. Lidé, kteří si hru pořídili navíc na sociálních sítích vyjadřují svoji frustraci. Jedna z nejčastějších chyb, je nehybnost postav během některých cutscén. Pro příklad je přiložen příspěvek ze sociální sítě X níže. 

V novince se objevují i chyby ohledně odezvy hráčů. „Odmítám uvěřit, že The Walking Dead: Destinies je skutečná hra. Jsem přesvědčen, že jde o promyšlený žert vývojářů, aby zjistili, jestli to někdo skutečně bere vážně,“ napsal jeden z hráčů na platformě X.

Vývojáři z GameMill Entertainment už v tomto roce vydali jednu z nejhorších her vůbec s názvem Rise of Kong.  Dle oficiálního vyjádření měli na vývoj pouhý rok, byli tak pod tlakem. Komunita ale všemu přestává věřit.