Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq se spojuje s Bohemians. V týmu zůstává mistr ČR

21. 11. 2023 | 20:00 EA SPORTS FC 24 Reportáž
Entropiq se znovu pouští do světa elektronického fotbalu. Tentokrát na to ale nebude sám. Do éry EA FC 24 jde spolu s prvoligovým fotbalovým týmem Bohemians Praha 1905.
Entropiq se spojuje s Bohemians. V týmu zůstává mistr ČR
Entropiq se spojuje s Bohemians. V týmu zůstává mistr ČR
Zdroj: Bohemians

Tým budou reprezentovat Matěj „Matejs“ Dunka, který letos spolu s Entropiqem vyhrál e:LIGU i titul mistra České republiky FIFA 23, a Svatopluk „Saint“ Boušek, který je dlouholetým online i offline hráčem Bohemians.

Jako bývalý hráč Bohemians mám ze spojení velkou radost. Tím spíš, že nepůjde jen o papírové partnerství, ale budeme společně vymýšlet a pořádat akce pro naše fanoušky. Chceme tím ukázat, jak by měla symbióza mezi esportovým a klasickým sportovním klubem vypadat,“ říká Game Director Entropiqu Pavel Klaban.

Kup si vstupenku na víkendové MČR!

MČR FC 24 powered by Hyundai

„Jsme moc rádi, že se spojení Bohemians & Entropiq podařilo dotáhnout až do tohoto momentu, kdy celou spolupráci můžeme oznámit. Máme ty nejvyšší ambice a společně budeme cílit vždy a pouze na nejvyšší příčky. Z herního světa naopak můžeme přitáhnout pozornost fanoušků ke skutečnému fotbalu a tím rozšířit naši fanbase. Věřím, že takto nastavená spolupráce přinese oběma stranám jen to nejlepší,“ dodává ředitel Bohemians Darek Jakubowicz.

Partnerství Entropiq a Bohemians není jen o spojení dvou jmen, ale hlavně o propojování obou sportů, fanoušků a komunit, které kluby reprezentují a oslovují.

Matejs se pod novým klubovým tagem Bohemians | Entropiq prvně objeví na stagi už v neděli na MČR v Brně.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).