Přejít k hlavnímu obsahu

Hlavní cenou poslední MČR tomboly je herní křeslo DEV1S

26. 11. 2023 | 07:50 MČR
Součástí každoročního programu je oblíbená tombola. O tu vás neochudíme ani letos, těšit se můžete na desítky hodnotných cen. Losovat se bude vždy na hlavní stage, stejně jako vloni.
Tombola na MČR 2022
Tombola na MČR 2022
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Třídenní festival znamená tři samostatné tomboly. Těšit se přímo na hlavní stage můžete na losování několik desítek zajímavých cen našich partnerů či účastnických týmů Tipsport MČR CS. Hlavními lákadly jednotlivých dní jsou herní počítač HAL3000, luxusní křeslo DEV1S a SSD disk od společnosti WD_BLACK. Věříme, že každý milovník tomboly si přijde na to své. Kompletní přehled cen naleznete na obrázcích níže.

Losování tomboly proběhne na hlavní stage v tyto termíny:

  • Pátek – mezi prvním a druhým semifinále, tedy okolo 17:00
  • Sobota – po zápase o 3. místo a Halftime Show, tedy okolo 16:10
  • Neděle – na závěr celého programu, tedy okolo 15:30

Více informací o losování tomboly vždy zjistíte na PLAYzone stánku vedle stage, kde bude probíhat i prodej lístků. Ty můžete získat také zakoupením Premium nebo VIP balíčků v online prodeji na stránkách mcr.gg.

Ceny v páteční tombole
Ceny v páteční tombole
Foto: PLAYzone
Ceny v sobotní tombole
Ceny v sobotní tombole
Foto: PLAYzone
Ceny v nedělní tombole
Ceny v nedělní tombole
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.