Přejít k hlavnímu obsahu

Tvůj hlas může rozhodnout! Hlasuj o nejlepším hráči letošní sezóny a vyhraj

23. 11. 2023 | 19:00 Counter-Strike 2 MČR
Soutěž s Českou mincovnou se chýlí do svého finiše, stejně jako celá sezóna. Součet hlasů za všechny uplynulé turnaje utvořil finálovou pětici, z níž ve finálním kole hlasování vyberete nejlepšího hráče Tipsport MČR CS. Ten si odnese zlatou investiční minci v hodnotě 56 000 Kč.
Cesta za zlatem
Cesta za zlatem
Zdroj: Česká mincovna

Investice je hra na jeden život, proto se vyplatí nevystřílet všechno v jednom kole. Jako investor hraješ sám za sebe. Nemáš tým. Máš jenom jeden život. A hraješ proti světové ekonomice. Taky ale platí, že nechat svoje úspory ležet na spořicím účtu je jako stále dokola savovat své zbraně. Přežiješ, ale co z toho? Řešení může být investice do zlata. Začít můžeš tím, že třeba nějaké vyhraješ! Hlasuj a uspěj právě v naší soutěži.

Ve spolupráci s Českou mincovnou hledáme nejužitečnějšího hráče letošních turnajů Tipsport MČR CS. Každý, kdo věnuje svůj hlas, bude zařazen do slosování o šestici investičních mincí. Široká veřejnost formou hlasování v průběhu celého roku určila finálovou pětici, ze které nyní můžeš ty i tvoji kamarádi vybrat celkového vítěze. Výsledek ale ve finále ovlivní také odborná porota herních médií a esportových asociací.

Cesta za zlatem
Cesta za zlatem
Foto: Česká mincovna

Pro koho můžete hlasovat ve finálním výběru?

Na oficiálních stránkách cestazazlatem.cz kromě hlasování také najdete krátké, ale zajímavé rozhovory se všemi finalisty, které se týkají především herní ekonomiky. Inspiruj se a buď součástí Tipsport MČR CS!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.