Přejít k hlavnímu obsahu

Ukaž, komu fandíš a získej pro svůj milovaný tým pohár nejlepších fanoušků

25. 11. 2023 | 08:00 Counter-Strike 2 MČR
Tipsport MČR CS čeká bouřlivá atmosféra, fanoušky jednotlivých týmů určitě nepřeslechnete. Podporu svému oblíbenému táboru letos navíc můžeš přetavit v poháru souboje fanoušků.
Souboj fanoušků
Souboj fanoušků
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Jak bude tenhle souboj fanoušků probíhat? Jednotlivé tábory budou v průběhu akce sbírat body, kdo jich jednoduše nasbírá nejvíce, toho oblíbený tým bude vyhlášen v sobotu o půlnoci jako tým s nejlepšími fanoušky. A takové ocenění si určitě nenechá nikdo ujít! Body, respektive žetony, lze sbírat dvěma cestami.

Tou první je útrata na baru za jakékoliv nápoje, alkoholické i nealkoholické. Za každých utracených 200 Kč na baru získáš hlasovací žeton, který vhoď do bedýnky jednoho ze čtyř týmů a ukaž, komu fandíš právě ty. Pro správné fanoušky jsou ideální volbou drinky, které jsme obrandovali jako jedinečné pro daný tým.

  • SINNERS: Skinny Bitch
  • Dynamo Eclot: GinTonic
  • Sampi.Tipsport: Křídla
  • UNiTY: Cuba Libre

Během obou dní také budou probíhat různé výzvy, kde bude možné ukázat své dovednosti a získat pro svůj tým extra body. Právě ty ¨mohou v konečném součtu rozhodovat. Zůstaň tak v pozoru, ať ti výzvy neutečou!

Na vítězný tým čekají po vyhlášení šampiona v průběhu sobotní Afterparty dvě odměny. Tábor s nejlepšími (a nejžíznivějšími) příznivci si vyslouží blyštivý a jedinečný pohár souboje fanoušků, a k tomu také bednu šampaňského na oslavu triumfiálního vítězství. Zapoj se do souboje i ty a ukaž, komu patří tvrdé srdce. 

Týmové drinky
Týmové drinky
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.