Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect znovu posunul laťku. Ukázal se na Sphere

27. 11. 2023 | 09:35 Zajímavost
Nejlepší reklama v Las Vegas. Tak označil streamer Dr Disrespect svůj 25 sekund dlouhý klip, který se objevil na populární Sphere. Před několika měsíci otevřená multimediální hala nabízí ideální prostředí pro reklamu, čehož využil i 41letý Američan. Prostřednictvím gigantické obrazovky zve ukázkami ze hry na své živé vysílání na YouTube.
Dr Disrespect znovu posunul laťku. Ukázal se na Sphere
Dr Disrespect znovu posunul laťku. Ukázal se na Sphere
Zdroj: Dr Disrespect

Herschel „Dr Disrespect“ Beahm IV už roky patří mezi největší stálice streamovací scény. Svérázný americký gamer přitahuje na svůj YouTube kanál stovky tisíc sledujících a jejich řady se rozhodl ještě rozšířit. Na Sphere v Las Vegas dostal reklamu plnou ukázek z her a svého streamu.

Online komunita byla ohromena. Drtivá většina fanoušků se zajímala o to, kolik může taková reklama na Sphere stát. Rozhodně to nebyla levná záležitost, za den na Sphere údajně inzerenti zaplatí 450 tisíc dolarů (cca 10 milionů korun). Součástí ceny je i údajných 4,7 milionu impresí (300 tisíc offline, 4,4 milionu online).

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).