Přejít k hlavnímu obsahu

Remaster The Last of Us Part II přinese nové scénky. Některé se nejspíš objeví i v seriálu

30. 11. 2023 | 11:40 Gaming
Již 19. ledna 2024 se mohou fanoušci The Last Of Us těšit na remasterovaný druhý díl pro PlayStation 5. Oproti originálnímu druhému dílu bude obsahovat více speciálního kontentu a pochopitelně i lepší grafické zpracování. Druhá řada stejnojmenného seriálu by se pak měla inspirovat scénkami ze hry.
The Last Of Us Part 2
The Last Of Us Part 2
Zdroj: Twitter.com

Na začátku listopadu společnost Naughty Dog oficiálně oznámila chystaný remaster druhého dílu The Last of Us. Po měsících spekulací si tak fanoušci mohli konečně oddychnout. Dle všeho bude hra obsahovat vylepšený 4K obraz při plynulých 60 snímcích za sekundu a vylepšené funkce DualSense oproti prvnímu dílu.

Obrovskou výhodou pro vlastníky původní verze The Last of Us Part 2, který byl vytvořen pro PlayStation 4, je fakt, že na remasterovanou verzi budou moci přejít za pouhých 223 korun. Ve hře se objeví také režim Free Play a spoustu dalších novinek. Komunita spekuluje, zdali není remaster druhého dílu herní předlohy vyvolán hypem kolem druhé sezóny stejnojmenného seriálu.

Některé scénky ze hry budou navíc přeneseny do druhé sezóny seriálu. Máte se taky rozhodně na co těšit, ačkoliv jsme ještě nezačali natáčet,“ prohlásil v rozhovoru pro Entertainment Weekly média šéf studia Naughty Dog Neil Druckmann. „Záleží však, co bude nejlepší pro seriál a tak to říkám s velkou rezervou. Je možné, že se scénky ze hry v seriálu vůbec nemusí objevit,“ dodal Neil.

V seriálu by se mohly objevit části Lost Levels, což bude série hratelných sekvencí v remasteru The Last of Us Part 2, které byly z původní hry vystřiženy.