Přejít k hlavnímu obsahu

Česká pecka slaví úspěch. Na domácím Steamu je nejprodávanější hrou

1. 12. 2023 | 14:30 Gaming
Nová pařba s názvem Last Train Home vyvinutý českým studiem Ashborne Games je mezi hráči oblíbený. Hra aktuálně drží na Steamu v České republice titul té vůbec nejprodávanější. Statistiky ukazovaly také slušnou celosvětovou bilanci, v pátek odpoledne se pohybuje Last Train Home na pomezí druhé a třetí desítky.
Last Train Home
Last Train Home
Zdroj: Twitter.com

Brněnské studio Ashborne Games slaví se svým nejnovějším výtvorem úspěch. Nejnovější hra Last Train Home se potkala s pozitivní zpětnou vazbou a s úvodem na trhu můžou být vývojáři spokojeni. Studio teď bude doufat, že hra bude mít úspěch i do budoucna, aby nebylo třeba propouštět zaměstnance.

Last Train Home je real-time strategie, která zaznamenává příběh československých legionářů. Na platformě Steam je momentálně tato pecka, co se týče České republiky, na úplném vrcholu. Celosvětově hrálo tuto hru v jednu chvíli až 4 050 hráčů a momentálně je na slušném 20. místě globálního žebříčku.

Další pozitivní zprávou Českého herního trhu je fakt, že Euro Truck Simulator 2 se v žebříčku nejprodávanějších her drží v top 10. ETS se však na celosvětovém vrcholu už nějakou dobu drží.