Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZ/SK streamerek: V listopadu kralovala kontroverzní Mayaaa

1. 12. 2023 | 15:52 Twitch
Téměř po celý rok dominovaly žebříčku dvě streamerky, které si trůn předávaly měsíc co měsíc. Jenže obě polevily a na vrchol se vyhoupla kontroverzní osoba česko-slovenské Twitch scény. Jak dopadl měsíc listopad v číslech?
TOP 10 CZ/SK
TOP 10 CZ/SK
Zdroj: Twitch

1. místo

Říjen: 10. místo (+9)

Po dlouhé době máme na vrcholu streamerku s jiným jménem než Terka. Marie „mayyya“ Linartová s 31 537 zhlédnutými hodinami si může odškrtnout úspěšný měsíc, protože všechny své konkurentky nechala za sebou. Kromě pokecu se věnovala Fortnite a v posledních dnech rozběhla i „Donathon“. 

Marie „mayyya“ Linartová
Marie „mayyya“ Linartová
Zdroj: Twitch

2. místo

Říjen: 1. místo (-1)

Theresu „TheresaBlueberry“ Borůvkovou se nakonec podařilo z trůnu sesadit a se 28 350 zhlédnutými hodinami se musí spokojit s druhým místem. Na programu měla klasický pokec s diváky, anonymní přiznání či kvízy.

Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Zdroj: Twitch

3. místo

Říjen: 2. místo (-1)

Tento měsíc najdeme na bronzové pozici Terezu „itsterez“ Herzánovou. Během října se jí podařilo nashromáždit 27 340 zhlédnutých hodin. Kromě pokecu a CS2 se také podívala na novou sezónu ve Fortnite, přesto jde o nejnižší umístění za celý rok 2023.

Tereza „itsterez“ Herzánová
Tereza „itsterez“ Herzánová
Zdroj: Twitch

4. místo

Říjen: 7. místo (+3)

Za měsíc listopad si naopak polepšila Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková, a to díky 18 419 zhlédnutým hodinám. Na programu zůstal pokec i GTA V, ale tentokrát třetinu času věnovala i League of Legends.

Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková
Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková
Zdroj: Twitch

5. místo

Říjen: 4. místo (-1)

V horní polovině žebříčku se udržela také Lucie „Arennthia“ Zemanová. Tentokrát diváky lákala ke hrám jako ARK: Survival Ascended či Phasmophobia. Ve výsledku nasbírala 18 517 zhlédnutých hodin.

Lucie „Arennthia“ Zemanová
Lucie „Arennthia“ Zemanová
Zdroj: Twitch
Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místoAndullie (-3)18 139 zhlédnutých hodin
7. místohenicek (-2)14 720 zhlédnutých hodin
8. místopajik_002 (=)14 530 zhlédnutých hodin
9. místoSnehule_ (nová)11 159 zhlédnutých hodin
10. místoWeWeR1cKa (-4)11 074 zhlédnutých hodin
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.