Přejít k hlavnímu obsahu

0:14. Dánský hráč má za sebou nejhorší zápas kariéry, G2 se protrápili k výhře

3. 12. 2023 | 14:56 Counter-Strike 2 Zajímavost
Rasmus „HooXi“ Nielsen není žádný ostrostřelec, to je všeobecně známá věc. Dánský hráč je pro své mančafty přínosný především díky svým taktickým schopnostem. Svou pověst individuálně horšího playera Counter-Striku opět potvrdil v zápase proti Sprout. Na mapě Mirage zapsal skóre 0/1/14. Nikdy ve své kariéře nepředvedl tak špatný výkon.
Rasmus „HooXi“ Nielsen
Rasmus „HooXi“ Nielsen
Zdroj: Pley

G2 Esports přijali pozvánku do turnaje CCT 2023 Online Finals 5, kde se poprvé ukázal navrátilec Nemanja „nexa“ Isaković. Podle všech předpokladů jsou tak největším favoritem na titul, soupeři z nižších pater světového žebříčku však cítí šanci uspět. Dosavadní zápasy nejsou pro G2 procházkou růžovým sadem.

V prvním kole dokázali porazit Fluxo, avšak na třech mapách. Skutečně trápení přišlo posléze proti Sprout. Tým s dánským jádrem naprosto deklasoval hvězdného soupeře na jeho map picku, G2 uhráli pouhé tři body. Rasmus „HooXi“ Nielsen nezískal jediný kill a hodně se trápil i hvězdný sniper Ilya „m0NESY“ Osipov.

Na druhé mapě ale G2 vyhráli první polovinu 11:1 a vypadalo to, že krize je zažehnána. Soupeř ale obří náskok stáhl a rozhodnout muselo až prodloužení. Tam se již mašina v čele s Nikolou „NiKo“ Kovačem nemýlila. 24 kol nestačilo ani na decideru, Sprout však překvapivou výhru nedotáhli. G2 utekli hrobníkovi z lopaty, na své formě však budou muset s novou posilou hodně zapracovat. Dnes nepřesvědčili individuálně ani týmově.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).