Přejít k hlavnímu obsahu

LEGO Fortnite. Přes 1 200 nových outfitů, které budete mít zdarma?

3. 12. 2023 | 20:55 Fortnite Update hry
Pátá kapitola Fortnite odstartovala. OG sezóna je u konce, hráči se připravují na návrat do současnosti. Jednou z mnoha novinek, jež byly během víkendu představeny, je i spolupárce Fortnite se společností LEGO. Do hry bude přidáno přes 1 200 nových LEGO outfitů. Ty budou úpravou originálních skinů. Pokud je vlastníte, dostanete speciální LEGO předmět zdarma. Nebude vás to stát ani halíř.
LEGO + Fortnite. Do hry bude přidáno přes 1200 nových outfitů
LEGO + Fortnite. Do hry bude přidáno přes 1200 nových outfitů
Zdroj: Epic Games (s povolením)

LEGO Fortnite bude jednou z největších spoluprací v historii populární pecky od Epic Games. Speciální LEGO mód nabídne i přes 1 200 nových outfitů. Všechny budou mít upravený vzhled, aby se hodily do světa oblíbené skládačky. Společnost Epic potvrdila, že skiny se do vašeho inventáře dostanou zcela zdarma, a to pouze za vlastnictví originálů. Stejný postup bude platit i pro emoty, které lze používat se styly LEGO.

Novinka bude dostupná od 7. prosince. LEGO Fortnite bude dostupný na všech platformách, kde lze hru od Epic Games rozjet - PC, PlayStation (4 a výš), Xbox, Nintendo Switch a Android. Kromě LEGO by se v další kapitole měly objevit i prvky z Rocket League nebo seriálu Griffinovi.

Začátek nové kapitoly znamená i konec té poslední. Tím pádem se hráči musí rozloučit i s OG Fortnite. Vývojáři ale potvrdili, že by se staré sezóny měly znovu v roce 2024 vrátit.

Štítky: Fortnite, LEGO, epic games
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).