Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG a anarkez spolu do Evropy? Ruský leaker má nesprávné informace

6. 12. 2023 | 18:30 Counter-Strike 2 Spekulace
Adam „NEOFRAG“ Zouhar a Guy „anarkez“ Trachtman na posledních turnajích letošní sezóny táhli Dynamo Eclot, ale v minulém týdnu jim vypršela smlouva. Cíl tak mají jasný, vrátit se do Evropy. Podle leakera Harumiho mají oba borci dokonce společně zamířit do Movistar Riders.
anarkez a NEOFRAG
anarkez a NEOFRAG
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Guy „anarkez“ Trachtman oznámil na svém X účtu překvapivou zprávu. „Podle informací Harumiho jdeme s Neofragem do Movistar Riders, tak brzy na viděnou.“ Adam „NEOFRAG“ Zouhar neváhal se připojit a zareagoval pouze GIFem se slovy: „Je to oficiální.“ Jak vás ale zřejmě napadne, v obou případech jde o ironii.

Oba hráči nám totiž potvrdili, že je Movistar Riders ani nekontaktovali a žádný přestup se nekoná. Ruský insider Harumi přitom mluví na svém účtu zaměřeném na úniky informací o tom, že španělská organizace oba bývalé hráče Dynama Eclot testuje. NEOFRAG i anarkez se shodují, že jde o pouhý nesmyslný výmysl.

Harumi dlouhodobě platí za nejaktivnějšího leakera na scéně, ale se zvyšující se frekvencí publikovaných informací klesá jejich správnost a tím pádem i jeho důvěryhodnost. Stejný případ nastal i nyní. Zouharovi s Trachtmanem každopádně přejeme hodně štěstí, aby po nich skutečně sáhl tým z nejlepší světové třicítky.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.