Přejít k hlavnímu obsahu

Emerickson komentuje patch: pomalejší brankář, cutback stále funguje

7. 12. 2023 | 13:23 EA SPORTS FC 24 Komentář
Jedna z největších aktualizací aktuálního ročníku fotbalové hry od EA Sports je venku. Na PlayStationu, Xboxu i PC mohou hráči naskočit do zápasu s updatnutým gameplayem. Vývojáři se podle patch notes zaměřili především na nedostatek prostoru ve středu pole, přílišný tlak na krajích hřiště nebo silné technické střely. Jak patch po prvním dni hodnotí český profesionální hráč Jan „Emerickson“ Krupička?
Emerickson komentuje patch: pomalejší brankář, cutback stále funguje
Emerickson komentuje patch: pomalejší brankář, cutback stále funguje
Zdroj: PLAYzone/EA Sports

Technické střely jsou jedním z mála klíčů k odemknutí zaparkovaného autobusu před šestnáctkou  soupeře. Tzv. „finesse shoty“ měly být v posledním updatu nerfnuté, podle Emericksona ale stále fungují výborně. Mohamed Salah tak může být v klidu, zpoza vápna bude dál hledat vingl.

Harry Maguire vyhlášen hráčem měsíce! V FC 24 dostane speciální kartu

Horší už je fungování asi nejkritizovanější taktiky letošního ročníku. Přihrávky do vápna pod sebe jsou pořád více než silné a pořád stejně frustrující. Velká škoda, nezbývá než doufat v budoucí zlepšení. Stejně tak stále jede R1 driblink, tam je viditelné alespoň mírné nerfnutí. Vídat už bychom zároveň nemuseli kick off glitch.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

Bohužel, další známá strategie se vrátila. „Signál z centru, následně centr na hlavu na zadní je opět těžký na bránění,“ stěžuje si sparťanský reprezentant.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).