Přejít k hlavnímu obsahu

Vizionář přináší revoluci do League of Legends. Hwei je oficiálně venku

7. 12. 2023 | 18:52 League of Legends Update hry
Svět League of Legends se rozšiřuje o nový rozměr! Hwei, „Vizionář“, vstupuje do hry s možností používat hned 10 spellů. Zjistěte, jak tento midlaner skloubí prvky supporta a control mage, a otevře tak nové strategie na Summoner's Riftu.
Vizionář přináší revoluci do League of Legends! Hwei je oficiálně venku
Vizionář přináší revoluci do League of Legends! Hwei je oficiálně venku
Zdroj: Riot Games

Ve světě League of Legends se právě objevil nový hrdina, který nám přináší nevídané schopnosti a odlišný přístup k boji. Hwei se specializuje na midlane, ve výbavě ale ukazuje i prvky supporta. Co však Hweie dělá skutečně jedinečným, je jeho schopnost ovládat až deset různých spellů, čímž otevírá nové možnosti pro taktické hraní.

Hweiův přístup ke hře je nekonvenční a osvěžující. Využívá svých kouzel k ochraně spoluhráčů, poskytuje podporu ve středu mapy a zároveň udržuje tlak na nepřítele. Jeho taktika spočívá v kombinaci magie a taktické inteligence, což ho činí nebezpečným protivníkem a cenným spojencem.

Vzhledem k jeho hybridnímu stylu a schopnosti vést tým k vítězství se Hwei rychle stává oblíbeným mezi hráči, kteří hledají nový a inovativní způsob, jak přistupovat ke hře. Lze předpokládat, že díky své náročnosti bude postrachem protivníků ve vyšším elu, ale zároveň spojenců v tom nižším.

Po pořádném otestování na PBE přichází Hwei i na oficiální servery League of Legends. Níže najdete všechny kombinace kouzel, jež nový šampion využívá. Jak jej představili Riot Games v tradičním Champion Spotlight?

Jak vypadají Hweiovy schopnosti?
Jak vypadají Hweiovy schopnosti?
: Riot Games
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).