Přejít k hlavnímu obsahu

Vánoční překvapení pro hráče! God of War Ragnarök dostane DLC zdarma

8. 12. 2023 | 15:40 Gaming
God of War Ragnarök dostane rok po vydání bezplatné rozšíření. DLC Valhalla bylo představeno během letošních Game Awards, zdarma jej dostanou všichni, kteří vlastní původní hru na PlayStation 4 nebo 5. Kratos a Mimir se po poslední bitvě hlavní příběhové linky vydají do dungeonů plných příšer. Pokaždé, když Kratos zemře, bude znovu probuzen před branami Valhally a bude mít další pokus na překonání všech překážek.
Vánoční překvapení pro hráče! God of War Ragnarök dostane DLC zdarma
Vánoční překvapení pro hráče! God of War Ragnarök dostane DLC zdarma
Zdroj: Santa Monica Studio

15 milionů kusů. Tuto hranici 19. listopadu překonala populární pařba God of War Ragnarök. Za odměnu dostanou hráči na PS4 a PS5 bezplatné rozšíření. „Abychom vám vyjádřili vděčnost za neuvěřitelnou podporu a lásku, kterou jste hře věnovali od jejího loňského vydání, připravil náš tým pro komunitu God of War překvapení,“ stojí v oficiálním blogu Santa Monica Studio.

God of War Ragnarök: Valhalla bude epilog hlavního příběhu. Jde spíše o bonusové kampaně a boje, samotná příběhová linie rozšířena nebude. „Každý pokus ve Valhalle vás povzbudí ke zvládnutí různých aspektů Kratova arzenálu, protože budete čelit novým kombinacím nepřátel a cestou vás čeká několik překvapení,“ lákají vývojáři komunitu.

DLC spatří světlo světa v úterý 12.  prosince.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).