Přejít k hlavnímu obsahu

Potvrzeno. Stoper Manchesteru United dostal speciální kartu v FC 24. Kolik stojí?

8. 12. 2023 | 11:35 EA SPORTS FC 24 Gaming
Středeční spekulace byly potvrzeny. Anglický stoper Harry Maguire oblékající dres Manchesteru United se dočká speciální karty v EA FC 24. Populární obránce dostal od vývojářů 86 rating. Důležitý je především obří boost v rychlosti, hodnota SBC je přibližně 82 tisíc mincí (sestavy s ratingem 84 a 85). Ve hře bude karta dostupná ke složení dalších 30 dní.
Potvrzeno. Stoper Manchesteru United se dočká speciální karty v FC 24
Potvrzeno. Stoper Manchesteru United se dočká speciální karty v FC 24
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Ještě před dvěma měsíci by nikdo nevěřil, že Harry Maguire získá v Premier League ocenění za nejlepšího hráče měsíce. Anglický obránce ale zažil povedený listopad a fanoušci jej zvolili POTM. 30letý obránce získává prestižní ocenění a na jeho speciální kartu se mohou těšit hráči v EA Sports FC 24.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

V Premier League nastoupili „rudí ďáblové“ do tří utkání. Všechna vyhráli, ani jednou neinkasovali. Lví podíl na tom měl právě Harry Maguire. Často kritizovaný obránce ukazuje, že fotbal hrát umí. Většinou se mu daří pouze v anglické reprezentaci, v poslední týdnech ale válí i na klubové scéně.

„Bez spoluhráčů, personálu a vás fanoušků bych to nedokázal. Vaše láska a podpora nezůstává bez povšimnutí, vážím si toho,“ poděkoval Maguire za vítězství v hlasování. Od fanoušků dostal Angličan víc hlasů než Jeremy Doku (Manchester City), Anthony Gordon (Newcastle United), Thomas Kaminski (Luton Town), Raheem Sterling (Chelsea) a Marcus Tavernier (Bournemouth).

Harry Maguire hráčem měsíce listopadu
Harry Maguire hráčem měsíce listopadu
: depositphotos.com (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).