Přejít k hlavnímu obsahu

Sorry, Ronaldo, jdeš na lavičku. Haaland baví sociální sítě

9. 12. 2023 | 15:04 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Nejeden profesionální fotbalista holduje pařbě od EA Sports. FC 24 hraje také Erling Haaland, aktuálně jeden z top profesionálů světa. V rámci poslední akce „Ultimate Dynasties“ dostal speciální kartu. Ta jej pojí s jeho bratrancem Jonatanem Braut-Brunesem. Ve svém Ultimate Teamu využívá norský borec obě dvě karty, na lavičku si tak musel sednout legendární Brazilec Ronaldo. „Sorry, musíš dolů,“ pobavil Haaland své fanoušky na Instagramu.
Sorry, Ronaldo, jdeš na lavičku. Haaland poslal legendě jasný vzkaz
Sorry, Ronaldo, jdeš na lavičku. Haaland poslal legendě jasný vzkaz
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)/Erling Haaland IG

Erling Haaland je vášnivým hráčem videoher. Už několikrát veřejně přiznal, že jeho nejoblíbenější hrou je Minecraft. Legendární pařba je součástí i jeho pozápasové rutiny, kterou si s kamarády zpříjemňuje právě hraním. Ale není to jen tahle pařba, kterou Haaland čas od času zapne.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

Jako spousta jeho kolegů má vymazlený mančaft v EA Sports FC, dříve FIFA. Nechybí ty nejlepší karty, včetně dvou z nejnovějšího proma Ultimate Dynasties - Erling Haaland a Jonatan Braut-Brunes. Oba příbuzní řádí na hrotu, kde jsou ale jen dvě místa. Na lavičku tak musel usednout Ronaldo Luis Nazario de Lima.

Legendární Brazilec se do základní sestavy Erlinga Haalanda prostě nevejde. „Promiň, Ronaldo, musím tě nahradit svým bratrancem,“ vtipkoval fotbalista Manchesteru City na sociálních sítích.

Příběh Erlinga Haalanda na Instagramu

Promo Ultimate Dynasties

Fotbal je často rodinná záležitost. Láska ke kulatému míči se dědí z generace na generaci. A s tou i často talent. Právě kolem fotbalových rodin se točí akce Dynasties v EA Sports FC 24, které začalo v pátek 8. listopadu od 19:00. Speciální karty dostali otcové, sourozenci nebo bratranci. Se začátkem proma vyšly také nové úkoly a SBC.

Příklady nových karet:

 Norsko Erling Haaland (94) + Jonatan Braut-Brunes (85) - bratranci
 Německo Lena Oberdorf (90) + Tim Oberdorf (85) - bratr a sestra
 Německo Florian Wirtz (89) + Juliane Wirtz (86) - bratr a sestra
 Velká Británie Reece James (88) + Lauren James (88) - bratr a sestra
 Francie Theo Hernández (88) + Lucas Hernández (88) - bratři

Erling Haaland v dresu Manchesteru City
Erling Haaland v dresu Manchesteru City
: depositphotos.com (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).