Přejít k hlavnímu obsahu

Zápas roku pro SINNERS. Proti ruskému soupeři hrají o postup do slavné ESL Pro League

9. 12. 2023 | 18:26 Counter-Strike 2 Preview
Hříšníci vyhráli sedm zápasů v ESL Challenger League, ale pokud nezískají osmou, nebude na dosavadní bilanci nijak záležet. Jediná výhra je totiž dělí od postupu mezi světovou špičku, prvni šanci už si nechali protéct mezi prsty. Dnes si proti FORZE dovolit prohrát nemohou.
SINNERS na Tipsport MČR CS 2023
SINNERS na Tipsport MČR CS 2023
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Důležitost sobotního šlágru převyšuje všechny úspěchy a nezdary celého roku. Pokud zvítězí, na ostatní letošní prohry už si nikdo nevzpomene. SINNERS ale musejí zvládnout poslední krok. Měli na nej dva pokusy, první už nezvládli. Tentokrát žádná další šance není, dnešní šlágr je soubojem o všechno nebo nic.

Hříšníci v ESL Challenger League sebevědomě ovládli svoji skupinu a i v play-off potvrdili, že jim Counter-Strike 2 sedí, minimálně v mezinárodních online soutěžích. Porazit už dokázali Sprout, Sangal Esports, Auroru, The Prodigies, Monte, 9INE a Team Spirit a nyní si brousí zuby na své sousedy v HLTV žebříčku.

Po prohře s 3DMAX tentokrát SINNERS vyzvou FORZE, jenž předvádějí fenomenální jízdu Lower Bracketem. V jeho finále zdolali Apeks, aktuální světovou jedenáctkou, a proti hříšníkům budou mírným favoritem. SINNERS se ale nezaleknou jen tak někoho, takových zápasů už odehráli spoustu. Duel startuje v 19:00.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.