Přejít k hlavnímu obsahu

Finalista Worlds se loučí. Korejský toplaner si bere pauzu

11. 12. 2023 | 18:55 League of Legends Bleskovka
Poslední dva roky Kang „TheShy“ Seung-lok v organizaci Weibo Gaming, jeho angažmá je ale u konce. Korejský toplaner si dává minimálně na jarní část sezóny pauzu. Během ní bude chtít „upravit svůj psychický a fyzický stav“. Podle svých slov nepředvedl v posledních měsících dobrý výkon a cítí se provinile. I tak se ale Weibo probojovali až do finále Worlds, kde prohráli s T1.
Finalista Worlds se loučí. Korejský toplaner si bere pauzu
Finalista Worlds se loučí. Korejský toplaner si bere pauzu
Zdroj: Riot Games
"V letech 2022 a 2023 jsem byl velmi rád, že jsem mohl strávit čas s WBG, a jsem organizaci opravdu vděčný. Původně jsem chtěl na tomto mistrovství světa dosáhnout se svými týmovými kolegy lepších výsledků, ale výsledky nebyly tak ideální. Mám pocit, že jsem nepředvedl dostatečně dobrý výkon, a cítím se provinile. Proto si chci dát pauzu a využít tento čas odpočinku k tomu, abych upravil svůj fyzický a psychický stav. Pokud budu mít možnost, pokusím se udělat vše pro to, abych se v letním splitu se všemi setkal v nové podobě. Upřímně děkuji všem zaměstnancům Weibo, spoluhráčům a trenérům. Jsem také velmi vděčný svým fanouškům, kteří mě vždy podporovali. Na závěr doufám, že všichni stráví zdravý a smysluplný den,"
TheShy, bývalý toplaner WBG
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).