Přejít k hlavnímu obsahu

Pringles Challenge minulostí. Vítěz dostal 50 tisíc, těšit se může na bootcamp s Herdynem

27. 11. 2023 | 22:50 League of Legends MČR
MČR na brněnském výstavišti je minulostí, stejně tak jako Pringles Challenge, na kterou se snažily kvalifikovat stovky hráčů. Na velké stage se díky Pringles nakonec ukázaly dva nejlepší mančafty, jež se porvaly o 75 000 Kč, parádní periferie od Logitechu a bootcamp s Pavlem „Herdyn“ Mikešem ve Vodafone PLAYzone Areně. Vítězství nakonec slavil CHIMER TEAM, který ve finále porazil Glore.B.
Pringles Challenge minulostí. Vítěz dostal 50 tisíc, těšit se může na bootcamp s Herdynem
Pringles Challenge minulostí. Vítěz dostal 50 tisíc, těšit se může na bootcamp s Herdynem
Zdroj: Radim Madarász/PLAYzone

BO5 finále na velké stage o desítky tisíc a další ceny. To se jen tak nepoštěstí. Díky Pringles Challenge ale za sebou takovou zkušenost má deset amatérských hráčů League of Legends. CHIMER TEAM a Glore.B se na MČR porvali o 75 000 Kč, Logitech periferie a bootcamp s legendou domácí scény Pavlem „Herdyn“ Mikešem.

V prvním mači se Glore.B radovali z vítězství, další tři zápasy ale šli ve prospěch CHIMER TEAM. Včeličky se tak mohly radovat z dost možná největšího herního úspěchu svého života.

Pringles stánek na MČR

Kromě už zmiňovaného příslušenství od Logitech nechyběly na Pringles stánku ty největší hvězdy domácího gamingu a esportu. Fanoušci se mohli těšit na MenTa, Herdyna, Xnapyho nebo populárního komentátora Davkounyho. Pařilo se především League of Legends, řada ale přišla i na Fall Guys nebo Teamfight Tactics.

Součástí byla i speciální soutěž na Pringles stánku o parádní sluchátka Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED. Zapojit se mohl každý, kdo se objevil na veletrhu a dorazil právě na stánek Pringles.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).