Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport naznačují kompletaci soupisky. Kterého českého hráče uloví?

15. 12. 2023 | 13:37 Counter-Strike 2 Spekulace
Na trend naznačování změn pomocí vlajek navazuje organizace mistrů ČR Sampi.Tipsport. Do ryze slovenské pětice podle všeho přijde český hráč, podobně jako v létě Dominik „blogg1s“ Janita. Současně ale není potvrzeno, jestli půjde jen o náhradu Matúše „MATYS“ Šimka, nebo se na slovenské ose udějí ještě další změny. Kdo jsou hlavními kandidáty na možný příchod?
Sampi.Tipsport jako mistři ČR pro rok 2023
Sampi.Tipsport jako mistři ČR pro rok 2023
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Simon „KWERTZZ“ Horák

Ve středu odpoledne se na trh dostal jediný hříšník, který za své působení v liberecké organizaci nezískal titul mistra ČR. Simonu „KWERTZZ“ Horákovi sice v SINNERS dobíhá smlouva, ale nedá se očekávat žádné přehnané výkupné. Sampi.Tipsport pro něj může být jednou z nejzajímavějších možností na pokračování na domácí scéně, ne-li tou nejzajímavější. Je však otázkou, jak by na tom byl tým z hlediska palebné síly.

Adam „NEOFRAG“ Zouhar

Druhá varianta by byla tou nejlepší možnou posilou snad pro každý domácí tým. Dvojnásobný mistr ČR na svých sociálních sítích navíc avizuje blížící se oznámení. Na jakékoliv adrese by byl vítanou posilou, za oponou se však nejvíce skloňuje návrat do SINNERS. Sampi.Tipsport ale mohou být připraveni s tučným šekem, zlanaření Adama „NEOFRAG“ Zouhara by bylo bezesporu největší krádeží přestupového okna.

Jindřich „ZEDKO“ Chyba

Ještě jednou se zastavíme u SINNERS. Pokud by po nevydařeném roce, z pohledu domácí scény, chtěli říznout do svého kádru více než jedním hráčem, nejvíce by se nabízel odchod Jindřicha „ZEDKO“ Chyby. Nejúspěšnější hráč v historii Tipsport MČR by možná uvítal nový impulz, pro mladou sestavu by se mohl stát novým klíčovým pilířem. Jde spíše ale o jednu z více hypotetických možností na pozici pátého hráče.

Robert „manguss“ Kasper

Z dalších domácích zdrojů se nejvíce nabízí jméno Roberta „manguss“ Kaspera. Podle našich informací je budoucnost sestavy ENTERPRISE nejistá a z Kaspera se může stát žhavé zboží, záleží tedy na jeho smlouvě. V minulosti o něj stáli například SINNERS, poslední tři roky však strávil v jedné organizaci a změna prostředí by mu určitě mohla prospět. Po neúspěšné sezóně navíc může být o to hladovější dosáhnout velkých věcí.

Filip „AJTT“ Dolenský

Jednoho borce do zahraničí pustili, tak proč by se Sampi.Tipsport nemohli po náhradě dívat také za hranice Česka a Slovenska? Filip „AJTT“ Dolenský se z akademie sice přiblížil hlavní sestavě Sprout, ale návrat na domácí scénu se nikdy vyloučit nedá. Po konci v Entropiqu se nadýchal čerstvého vzduchu a výkonnostně navazuje na dřívější individuálně vydařená léta. Se Sampi už o přestupu jednou jednal, před třemi lety.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.