Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi byli po konci v SINNERS první variantou. ZEDKO se těší na nové spoluhráče

15. 12. 2023 | 16:00 Counter-Strike 2 Rozhovor
Jindřicha „ZEDKO“ Chybu po čtyřech letech budeme na domácích turnajích vídat v jiném dresu. Jak se ale říká, každý konec je začátkem něčeho nového. A Chyba je na novou éru připraven.
Jindřich „ZEDKO“ Chyba
Jindřich „ZEDKO“ Chyba
Zdroj: Sampi.Tipsport (s povolením)

Když se ohlédneš za obdobím v SINNERS, na co budeš vzpomínat po herní stránce nejvíce?

Na SINNERS budu vzpomínat jen v tom nejlepším. Od manažerů po hráče, vždy se složila parta, která byla výborná, a to je základ. Herně budu vzpomínat opravdu na vše, přošli jsme si skoro vším, nekvalifikováním se na Major, ale zase postup na ESL Pro League. Mohl bych vypíchnout spoustu věcí, a opravdu jsem za ně rád. Děkuju SINNERS za nemalou část kariéry, kterou jsem u nich mohl strávit.

Se SINNERS jste byli blízko k tomu, abyste se dostali na Major, ale dvakrát to těsně nevyšlo. Myslíš, že právě se slovenským kvartetem v Sampi máte na to, abyste dokázali zabojovat o postup?

Ze začátku to bude hrozně složité, nebudeme mít skoro nic natrénováno, ale věřím, že můžeme udělat hezký výsledek i bez tréninku. Přeci jen kvalifikace jsou BO1, může se stát cokoliv.

Plně se nyní zaměříme na Sampi. Máš k některému z hráčů blízko? Na co se nejvíce těšíš?

Když jsem se dozvěděl, že bych měl v SINNERS končit, tak první, co bylo, že bych chtěl jít do Sampi. Kluci zamnou přišli a dali jsme se do řeči. Známe se z turnajů, ale v minulosti jsem hrával s Erikem. Vždy, když se lidi bavili na naší scéně o roli in-game leadera, tak se vyzdvihovala hlavně dvě jména – beastik a Erik. Těším se, až poznám Erikův styl a celkově všechny nové spoluhráče.

Měl jsi v uplynulé sezoně možnost sledovat výkony Sampi i mimo vaše vzájemné zápasy?

Sampi jsem sledoval dost, výkony a jejich styl hraní mi přišly super. Těším se, až budu na serveru a budu moct ukázat, co reálně ve mně je.

Co si od svého působení v Sampi slibuješ? Jaké jsou pro vaši sestavu cíle na příští sezónu?

Slibuju si hlavně výbornou atmosféru v týmu. Když je dobrá atmosféra, tak jde vše lépe. Co se týče cílů, nerad si je určuju už před sezónou. Ale kdybych je napsat musel, tak bych chtěl TOP 40/50.

Je něco, co bys chtěl vzkázat fanouškům SINNERS, Sampi nebo případně těm vyloženě svým?

SINNERS fanouškům moc děkuju, jsem pyšný na všechny hlavně na ty, kteří fandili mně. Doufám, že vás Sampi fanoušky nezklamu, a věřím, že spolu dokážeme spoustu věcí.

Na závěr už jen asi jedna otázka. Máš doma pět mistrovských medailí, nastal čas přidat tu šestou?

LET'S DO IT!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.